ÖKOEHITUSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõtja ja Elurikkuse erakonna liige Allan Kokkota tõstaks luksuskaupade ja inimeste tervist kahjustavate toodete maksu – muu hulgas maksustaks ta ka parfüümi

Allan Kokkota tahab maksustada soojamaareise, kuidas läheb tal ettevõtluses?

Ettevõtja ja Elurikkuse erakonna liige Allan Kokkota tõstaks luksuskaupade ja inimeste tervist kahjustavate toodete maksu – muu hulgas maksustaks ta ka parfüümid, kosmeetika ja soojamaalennud – nii säilib puhas elukeskkond ja hiljem hoiab riik raha kokku katastroofidega toimetulekuks, kirjutab Äripäev. Meie aga vaatame, mis äri ta ajab. Allan Kokkota alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 18-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 5 ettevõtet, täna on ta 2 ettevõtte juhatuses ja 1 neist on aktiivse majandustegevusega (sh. käibemaksukohuslane). Tema juhitav ÖKOEHITUSE ÜHING MTÜ on aga Krediidiskoori kohaselt juba sama hästi kui maksejõuetu. Allan Kokkota on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Elamute ja mitteeluhoonete ehitus
  • Maastiku hooldus ja korrashoid
  • Muu mujal liigitamata kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus
  • Keskkonna- ja looduskaitseühendused
Allan Kokkota juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 3 716 eurot
  • Käibed kokku: 0 eurot
  • Kasumid kokku: 0 eurot
  • Töötajad kokku: 4
  • Suurim palgamaksja: NATUUREHITUS OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes: 87 185 eurot
Viimati lahkus Allan Kokkota 6 aastat tagasi ettevõttest EESTI LOODUSKAITSE SELTS MTÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 4 aastat. Ettevõtte on tänini Registrisse kantud. Allan Kokkota on likvideerija looduskaitseühenduses LINNUKLUBI RUKKIRÄÄK MTÜ. Tema juhitav kuid maksejõuetuse poole rühkiv ÖKOEHITUSE ÜHING MTÜ alustas peaaegu 9 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Lea Täheväli-Stroh, Allan Kokkota, Mihkel Pukk, Sven Aluste ja Kermo Jürmann, seda juhtima hakkasid.  ÖKOEHITUSE ÜHING MTÜ valdkond on muu mujal liigitamata kutse-, teadus- ja tehnikaalane tegevus. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 1 053 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 2 137-le inimesele ja kogu valdkonna täanvune käibeprognoos on pea 211,28 miljonit eurot. ÖKOEHITUSE ÜHING MTÜ käive moodustab 2018. aastal turuosast 0 protsenti. Viimase aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 0 eurot, tehes selleks käivet kokku 0 eurot. Eesti ettevõtete finantstervisel saab silma peal hoida, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.