EESTI SISEKOOLITUSE ARENDAMISE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

EESTI SISEKOOLITUSE ARENDAMISE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit (ESAL) koondab Eesti organisatsioonide sisekoolitajaid, sisekoolitusega tegelevaid koolitus- ja arendusjuhte, personali- ja koolitusspetsialiste ja teisi personalivaldkonna töötajaid.

ESAL on sisekoolitustealase info vahendamise ja vahetamise keskuseks, korraldades ja vahendades koolitusi, töötubasid, seminare, konverentse.

Eesti Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit on loodud 07.12.2010. aastal eesmärgiga toetada sisekoolitaja kui täiskasvanute koolitaja professionaalset arengut ja tõsta sisekoolitustealase tegevuse professionaalset taset Eestis.

Liidus oli 2022. aastal keskmiselt 55 liiget.

ESAL on jätkanud traditsiooniliste tegevustega: toimus Koolitushooaja avaseminar, Sisekoolitaja koolitus: Lihvitud teemant, hooaja avaseminar,

Aasta Sisekoolitaja 2022 konkurss ja Sisekoolituse konverents: Kuidas toetada juhte ja avada sisemine potentsiaal?. Suurt poulaarsust kogus liikmete seas uus sari Virtuaalne hommikukohvik, kus käsitletakse sisekoolitusvaldkonnas aktuaalseid ja praktilisi teemasid, aga jätkuvalt populaarne oli ka Sisekoolitaja raamaturiiul, mille raames pakutakse liikmetele võimalust rikastada oma teadmisi erialase kirjandusega.

Sisekoolitaja raamaturiiuli lugemisklubi näol on tegemist ühise vestlusringiga ehk kohtumise ajaks on paremate tulemuste saavutamiseks vajalik raamat läbi lugeda ning olla valmis oma mõtteid kohapeal ka teistega jagama. Sarnaselt eelmisele aastale toimusid lugemisklubid praktilistel põhjustel veebis.

Ka külastused sisekoolitajate juurde toimusid nii veebis kui ka kontaktsena. Külastati Riigi Kaitseinvesteeringute Keskust, SEB Panka, Tele2

Eestit.

Sisekoolitaja koolitus: Lihvitud teemant toimus edukalt sel aastal XI korda nii veebis kui ka klassiruumis.

Sisekoolitajate ja sisekoolitusvaldkonnas tegutsevate inimeste toetamiseks jätkas ESAL 2022. aastal kovisiooniprogrammiga, mille eesmärk on tutvustada kovisioonigrupis osalejatele läbi isikliku kogemuse ja meetodite praktiseerimise kovisiooniprotsessi võimalusi ning valmistada nad ette kovisiooni meetodi kasutuselevõtuks oma organisatsioonis. Kovisioon võimaldab organisatsioonis töötajate jõustamist ja vastastikuse toetuse arengut ning toetab organisatsioonis paindlikku ja lahendustele orienteeritud probleemikäsitlust.

Käesoleval aastal valiti Aasta Sisekoolitaja juba kuuendat korda kahes kategoorias. Konkursil osalesid 20 tublit kandidaati - I kategoorias (osalise ajaga sisekoolitaja) ja II kategoorias (täisajaga sisekoolitaja) 5 suurepärast kandidaati.

Suuremad investeeringud 2022. aastal nõudis liikmetele mõeldud sündmuste viimine veebi, mis eeldas professionaalset tehnikat ja platvorme.

Samuti sai arendatud ja avatud uus koduleht ning loodud ESALi tegevust tutvustav videomaterjal.

Lisaks traditsioonilistele tegevustele jätkas ESAL lisandväärtust pakkudes oma liikmetele ka sisekoolitusteemadel organisatsioonide nõustamis- ja koolitustegevusega. Planeeritud on rohkem kontaktseid kohtumisi ja liidu kodulehe täiendav arendamine.

Partneriteks ETK ANDRAS, PARE, Koolitusjuhtide Kogu, EPALE, Tallinna Ülikool, EestI Andragoogide Liit

ESALi juhatusse kuulus 3 liiget. Lisaks juhatuse liikmetele on loodud aktiivselt tegutsev eestvedajate- ja nõuandev ekspertgrupp. Lisaks on loodud ka projektimeeskonnad vastavalt teemadele. Kõik juhatuse liikmed, eestvedajad, ekspertgrupi liikmed ja projektimeeskondade liikmed on liidus tegevad vabatahtlikkuse alusel. Lepingulisi töötajaid 2022. aastal liidus ei olnud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Aasta Sisekoolitaja 2023 Jaana Söörd Swedbank AS ja Jaanika Greim Lidl Eesti OÜ

23. novembril 2023 Sisekoolituse konverentsil: Kuidas saavutada tulemus ja kvaliteet? kuulutas Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit XIII aastat välja Aasta Sisek
sisekoolitus.eu

Aasta Sisekoolitaja 2022 Karina Leinuste Eesti Töötukassast ja Anna Tarnašinskaja Wise´st

24. novembril 2022  kuulutas Sisekoolituse konverentsil: Kuidas toetada juhte ja avada sisemine potentsiaal? Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit XII aastat välj
sisekoolitus.eu

Aasta Sisekoolitaja 2021 Kristi Nurmik Ericsson Eesti ja Mihkel Joasoo Tele2 Eesti

25. novembril 2021  kuulutas Sisekoolituse konverentsil: Nutikas õppimine ja professionaalse arengu toetamine? Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit XI aastat väl
sisekoolitus.eu

Aasta Sisekoolitaja 2020 on Imre Nõmmik Elisa Eesti ASist ja Julia Västrik Swedbank ASist

26. novembril 2020  kuulutas Sisekoolituse juubelikonverentsil: Arengud ja väljakutsed sisekoolitamisel? Eesti Sisekoolituse Arendamise Liit kümnendat aastat vä
sisekoolitus.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.