VABA ÜHISKONNA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 482 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

VABA ÜHISKONNA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 482 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vaba Ühiskonna Selts on loodud juunis 2011. Seltsi juhatusse kuuluvad Liina Kuusk ja Aimar Altosaar. MTÜ Vaba Ühiskonna Selts on registreeritud Rakveres, aga seltsi tegevus ei ole regionaalse suunitlusega.

2022 aastal on liikmeid 2 (füüsilised isikud).

Seltsi tegevuse põhisuunad lähtuvalt põhikirjast on: 1. Mõttekodade ja sotsiaalvõrgustike loomine 2. Seminaride ja konverentside korraldamine 3. Sotsiaalsete uuringute läbiviimine 4. Teavitustegevus ja sotsiaalsete kampaaniate korraldamine 5. Koolitustegevus 6. Kodanikuhariduse edendamine 7. Looduskaitse- ja keskkonnateadlikkuse kasvatamine, selleks uuringute, teavitustegevuse ja koolituste korraldamine 8. Noorte kodanikuhariduse korraldamine ja tööhõive probleemidele lahenduste otsimine 9. Konsulteerimine ja ekspertiis 2022. aasta põhitegevuseks oli omatulu võimaluste väljatöötamine eesmärgiga tagada organisatsiooni jätkusuutlikkus, põhikirjaliste eesmärkide täitmine ja majanduslik sõltumatus projektitaotlustest. Omatulu teenimise parima võimalusena nähti MTÜ-dele suunatud Nõustamiskeskuse loomist. 2022. aastal töötati välja Nõustamiskeskuse tööprintsiibid ja põhiteenused. MTÜ-dele suunatud Nõustamiskeskus planeeritakse avada 2022. aastal. MTÜ-de Nõustamiskeskuse poolt hakatakse pakkuma järgmisi tasulisi teenuseid: - MTÜ loomine, põhikirja koostamine, registrikanded, dokumentatsioon - MTÜ-de juriidiline nõustamine (põhikirja muutmine, juhatuse liikmete vahetus, vaided jne.) - projektiideede analüüs - sobiva rahastaja leidmine projektiideele - projektide kirjutamine - projektikirjutamise individuaalkoolitus - projektide juhtimine - projektide aruandluse nõustamine - projektide aruandluse koostamine - projektide aruandluse kontrollimine - juriidiline- ja suhtlemisabi projekti rahastajaga probleemsete projektide puhul - koolituste korraldamine (lektorite leidmine, koolituse läbiviimiseks vajalikud organisatoorsed tööd) - tegevuskavade ja strateegiate koostamine (nii lühi- kui ka pikaajalised) - suhtlemine kohalike omavalitsustega (sotsiaalne ettevõtlus, delegeerimine jne.) - kodulehtede valmistamine - kodulehtede haldamine (vajadusel) - omatulu teenimisvõimaluste väljatöötamine ja abi juurutamisel - koostööpartnerite leidmine (nii Eestist kui ka välisriikidest)

Esimese teenusena hakati 2013. aasta teisel poolaastal pakkuma projektikirjutamise ja erinevate koolituste teenust. .

2014. aasta põhieesmärgiks oli MTÜ-de Nõustamiskeskuse avamine 2014. aasta I kvartalis. Põhieesmärgiga seonduvateks alameesmärkideks on kliendibaasi loomine ja kinnistamine erinevate teenuste pakkumiseks vabaühendustele. Loodud Nõustamiskeskus hakkas kõiki teenuseid pakkuma üleriigiliselt ja eelkõige vabaühendustele. Eesmärgiks on 2014. aasta jooksul saavutada organisatsiooni areng põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks kasutades selleks eelkõige omatulu teenimisega saadud vahendeid.

Kõik eelnev mis oli planeeritud 2014 aastaks, sai ka teostatud ja arendame oma tegevust edasi, et olla jätkusuutlik ka tulevatel aastatel 2015.a.toimus tegevus tavapärast rada, 2016.a. toimus tegevus tavapäraselt 2018.a. toimus tegevus tavapäraselt 2019.a. toimus tegevus tavapäraselt 2020.a. toimus tegevus tavapäraselt 2021.a. toimus tegevus tavapäraselt 2022.a. toimus tegevus tavapäraselt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.