KABUKAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 133 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KABUKAD MTÜ hetkeolukord

Juba 133 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kabukad juhatuse liikmeteks oli 2022. aastal Heleri Känsepp, Tanel Vahi ja Laura Rink.

Mittetulundusühingu eesmärgiks on 1998. aastal asutatud Põlvamaa noorte tantsurühma Kagu Kabujalakõsõ traditsioonide edasikandmine ja seltsielu edendamine ning rahvakultuuri (pärimuskultuuri, rahvatantsu ja rahvamuusika) traditsioonide järjepidevuse hoidmine ja edasiarendamine.

Põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks ühing: l korraldab pärimuskultuuri, rahvatantsu ja rahvamuusika alast täiend- ja ümberõpet ning arendab ja toetab pärimuskultuuri tegevust; l osaleb rahvakultuurialaste ürituste planeerimisel ning läbiviimisel; l rahvakultuurialaste loengute, kursuste ja seminaride töö korraldamine; l avalike esinemiste, festivalide, kontsertide, etenduste, näituste, töötubade, laagrite läbiviimine ja korraldamine; l kodukoha rahvakultuuri tutvustamine vabariigis ja välismaal.

2022. aastal tegutses Kagu Kabujalakõsõ peamiselt kahes koosseisus. 2022. aasta detsembri seisuga oli rühmas 35 tantsijat vanuses 14 - 33.

2022. aasta üheks põhiliseks eesmärgiks oli osalemine IV Kagu-Eesti tantsupeol ning III Meeste tantsupeol.

Samuti alustati sügisel ettevalmistusi 2023 Noorte tantsupeo jaoks.

2022 aasta septembris alustas Kagu Kabujalakõsõ oma 25. hooaega. Rühma kunstiliseks juhiks on Heleri Kängsepp, varasemat tööd jätkas

Maido Saar. Rühmas alustas juhendajana Reelika Poroson.

25. hooajal soovisime jätkata traditsiooniks saanud treeninglaagritega, mis toimuvad kord kuus ühel nädalavahetusel. Kuna rühma liikmed on pärit kogu maakonnast ning paljud juba ka väljastpoolt maakonda, siis on väga keeruline teha trenni iga nädal. Seepärast on juba esimesest aastast alates Kagu Kabujalakõsõ tantsutrennid toimunud korra kuus kolm päeva järjest Ruusal. Nüüdseks oleme laagri viinud kahe päeva pikkuseks.

Alustasime laagrites XIII Noorte tantsupeo ja Maido Saar 66 kontserdi repertuaari õppimisega.

2023. aastal on Kagu Kabujalakõsõ eesmärkideks osaleda Noorte tantsupeol, tähistada enda 25 tegevusaastat ning osaleda Maido Saare route` 66 kontserdil. Samuti on vaja rühmale soetada uus makk ning rahvariietest naiste kirivöid.

Eesmärk on jätkata igakuised treeninglaagrid ning käia esinemas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.