SPORDIKLUBI PÄRNUMAA ISSF LASKURKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SPORDIKLUBI PÄRNUMAA ISSF LASKURKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi Pärnumaa ISSF on teinud aastal 2022 mitmeid positiivseid edusamme erinevates valdkondades, sealhulgas kaitseliidu noorte laskespordi arendamisel ja treeningute korraldamisel Raba 1a laskepaigas, osalemisel Eesti sisestel ja Kaitseliidu võistlustel, laskepaiga arendamisel ja remontimisel ning klubi liikmeskonna kasvatamisel. Allpool on üksikasjalik ülevaade nendest valdkondadest:

Kaitseliidu noorte laskespordi arendamine ja treeningud Raba 1a laskepaigas: Spordiklubi Pärnumaa ISSF on panustanud suurel määral noorte laskespordi arendamisse koostöös Kaitseliiduga. Klubi on pakkunud noortele kvaliteetseid treeninguid Rab 1a laskepaigas, mis on loodud spetsiaalselt laskespordi harrastamiseks. Treeningud on keskendunud noorte oskuste ja teadmiste arendamisele laskespordis ning on aidanud neil saavutada paremaid tulemusi võistlustel.

Osalemine Eesti sisestel ja Kaitseliidu võistlustel: Spordiklubi Pärnumaa ISSF on aktiivselt osalenud erinevatel Eesti sisestel võistlustel, kus klubi liikmed on esindanud Pärnumaad edukalt. Lisaks sellele on klubi võistlejad võtnud osa ka Kaitseliidu korraldatud laskespordi võistlustest, kus nad on demonstreerinud head tehnikat ja oskusi. Klubi liikmed on saavutanud mitmeid häid kohti ning võitnud auhindu erinevatel võistlustel.

Laskepaiga arendamine ja remontimine: Spordiklubi Pärnumaa ISSF on pühendunud laskepaiga arendamisele ja selle hea seisukorra tagamisele. Klubi on teinud jõupingutusi laskepaiga remontimiseks ja uuendamiseks, et tagada ohutu ja kvaliteetne keskkond treeninguteks ja võistlusteks. Klubi liikmed on aktiivselt osalenud laskepaiga korrashoiu protsessis, sealhulgas koristustöödel ja väikeste parandustööde tegemisel.

Klubi liikmeskonna kasvatamine: Spordiklubi Pärnumaa ISSF on aastal 2022 suutnud kasvatada oma liikmeskonda ja meelitanud uusi huvilisi laskespordi juurde. Klubi on korraldanud erinevaid tutvustavaid üritusi ja koolitusi, et tutvustada laskespordi võlusid ja edendada selle harrastamist. Lisaks on klubi pakkunud noortele ja täiskasvanutele võimalusi liituda klubiga ning osaleda regulaarsetel treeningutel ja võistlustel.

Kokkuvõttes on Spordiklubi Pärnumaa ISSF aastal 2022 teinud märkimisväärseid edusamme kaitseliidu noorte laskespordi arendamisel ja treeningute korraldamisel, osalemisel erinevatel võistlustel, laskepaiga arendamisel ja remontimisel ning klubi liikmeskonna kasvatamisel. Need saavutused näitavad klubi pühendumust laskespordi populariseerimisele ja selle harrastamise võimaluste parandamisele Pärnumaal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.