KÄSMU MAJAKA SADAM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 726 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

KÄSMU MAJAKA SADAM MTÜ hetkeolukord

Juba 726 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Käsmu Majaka Sadam jätkas 2022. majandusaastal oma põhikirjalise eesmärgi ehk

Käsmu sadama-ala projektiga Käsmu külas.

Tegevus toimus kahes arengusuunas, millest esimene oli juunis 2021 Haljala vallavolikogu poolt algatatud uue planeeringu- ning keskkonnamõjude hindamise menetluse vedamine.

Suure muudatusena registreeriti Mittetulundusühing Käsmu Majaka Sadam Eesti väikesadamate registris. Senised randumiskoha vaiadel kaid asendati kahe 36 meetrise ujuvkaiga ning paigaldati sadama sissesõidu märgistus. Nende tegevustega kolmekordistus paadikohtade arv sadamas.

Turvalisuse tagamiseks paigaldati sadama alale välisvalgustus ning turvakaamerad. Alates 2022. aasta septembrist on püsikohaga tööl sadamakapten.

MTÜ’le kuuluval „Käsmu poe“ kinnistul aadressil Merekooli 4 on edukalt ekspluatatsioonis kõlapood, mille populaarsus kasvab iga aastaga. Suurenev müügikäive tingis vajaduse laopinna laiendamise järele, mistõttu alustati 2022.aasta sügisel kaupluse laiendusega, mis valmib enne 2023 suvehooaega.

Hoonet renditakse osaliselt välja ka ürituskorralduseks ja teise korruse külalistoad võimaldavad pakkuda majutusteenust. Kohalikud käsitöömeistrid saavad oma töid turustada poemaja esimesel korrusel.

Mittetulundusühing tunnetab vastutust kohaliku elukeskkonna rikastamise ees ja proovib näidata eeskuju ökoloogiliselt säästva majandamise mõtteviisi rakendades. Käsmu küla on multifunktsionaalse poehoone näol saanud juurde koha, kus omavahel suhelda ja MTÜ-l on hea meel pakkuda kohalikule kogukonnale võimalust oma ruumides soovi korral tähistada olulisi tähtpäevi - näiteks jõule.

Tegevust jätkas ka mais 2016. aastal asutatud tütarettevõtja OÜ Käsmu Majaka Kalur . 2022. aastal kasvatati rannapüüki ning 2023. loodetakse käivitada saagi väärindamine.

Käsmu ja lähiümbruse üheks oluliseks sündmuseks 2022. aastal oli MTÜ Käsmu Lahe Merekool aktiivse tegevuse algus laste merendusõppe edendamisel ning MTÜ’l Käsmu Majaka Sadam on heameel olla selle ettevõtmise algatajate hulgas.

Mittetulundusühing Käsmu Majaka Sadam lõpetas 2022. majandusaasta kahjumiga summas 84 830 eurot, mis kaetakse eelmistest majandusaastatest pärit akumuleeritud tulemist jäägiga 343 780 eurot.

2022. aastal teeniti ettevõtlustulu 29 556 eurot, millele lisandusid tulud laekunud mittesihtotstarbelistest annetustest ja liikmemaksudest kokku 16 654 eurot.

Mittetulundusühingul oli 2022. aasta lõpus 1 põhikohaga töötaja, juhatuse liikmetele tasu ei arvestatud.

Mittetulundusühingul oli 2022. aasta lõpu seisuga 13 eraisikust liiget.

Juhatuse liige Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

WÜRTH Open Water Estonia – Käsmu 2023

xn--ksmusadam-v2a.ee
https://xn--ksmusadam-v2a.ee/wurth-open-water-estonia-kasmu-2023/

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.