SETO KUNINGRIIGI KROONIKOGO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

SETO KUNINGRIIGI KROONIKOGO MTÜ hetkeolukord

Juba 213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing on asutatud 2013 aastal ja selle põhieesmärk on oma tegevuse kaudu hoida ja kanda edasi seto kultuuritraditsioone. Ühing esindab, vahendab ja arendab Seto Kuningriigi ideed.

Liikmeid on ühingul 12. Aruandeperioodi olulisemaks tegevuseks oli XXIX Seto Kuningriigipäeva korraldamine Luhamaa külas, seda koos

Setomaa Vallavalitsusega. Kuningriigipäeva üheks kandvaks ideeks oli mujal elevate seto päritolu inimeste kaasamine Setomaa tegemistesse.

Kunagine otsus viia Setomaa esindusüritus küladesse, on ennast õigustanud. Valiti välja järgmise kuningriigipäeva korraldajaküla (Rõsna).

Setomaa kultuuriprogrammi esitati kaks projekti, mis rahastati ja millega toetati Tallinna Seto Latsi Kooli tegevust ning Setomaa ülemsootska tegevust. Setomaa ülemsootska täitis edukalt väljakujunenud esindusrolli nii kogu ajaloolisel Setomaal kui ka kohtumistel üle Eesti. Ülemsootska tegemisi saab jälgida FB vastaval lehel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.