RAASIKU RAJAD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

RAASIKU RAJAD MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Raasiku Rajad (edaspidi MTÜ) asutati 9. jaanuaril 2014. aastal.

MTÜ põhikiri kinnitati 9. jaanuaril 2014. a.

MTÜ tegevuse eesmärk on avalikes huvides tegutsemine, edendades elukeskkonda säästvat jätkusuutlikku käitumist, võimaluste loomine aktiivse looduspuhkuse viljelemiseks, looduse tundmise edendamine, matka- ja õpperadade rajamise, arendamise ja hooldamise kaudu, pereväärtuste edendamine ja pere kõikidele liikmetele arendava ühise huvitegevuse pakkumine, looduspärandi alalhoidmine ja traditsioonide väärtustamine läbi retkede, koolituste, spordiürituste ja õpikodade.

MTÜ jätkas 2022. a Raasiku valla toetusel Kurgla tiikide õppe-matkaraja regulaarse hooldamisega. Loodusjõudude ja kobraste aktiivse tegutsemise tõttu vajab matkarada sageli langetatud puude eemaldamist ja kobraste kaevatud maa-aluste tühimike täitmist, et tagada selle ohutus. Matkaraja tuntus ja külastatavus on märgatavalt kasvanud.

Kohaliku kogukonna liikmete kaasamiseks korraldati 7. mail 2022 Teeme Ära talgupäeva raames talgud "Kurgla tiikide ümbrus korda". Selle käigus puhastati Kurgla ujumistiiki ümbritsev kaldaala ja taastati liivarand, mis on populaarne puhkamiskoht.

MTÜ jätkas aasta varem rajatud Aruküla männiku MOBO-raja hooldamisega.

Koostöös orienteerumisklubiga TON korraldati 26. mail 2022 RMK Eestimaa orienteerumispäevakute raames Aruküla orienteerumisneljapäevak, millest võttis osa 438 orienteerujat.

Aruande aasta tulud 459 eurot moodustusid Raasiku Vallavalitsuse toetusest, Aruküla orienteerumiskaardi kasutuse tasust ja liikmetelt saadud maksudest.

Aruande aasta tegevuskulud oli 162 eurot.

MTÜ tööd korraldab viieliikmeline juhatus. Palgalisi töötajaid ei ole. Juhatuse liikmetele 2022. a tasu makstud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.