SAMMUD VABADUSSE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

SAMMUD VABADUSSE MTÜ hetkeolukord

Juba 240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sammud Vabadusse pakub narkootilise- ja alkohoolse sõltuvusega isikutele võimaluse läbida vabatahtlik ja tasuta 9-kuuline taastuskuur. Piibli väärtuste alusel sõltuvusest vabanemiseks MTÜ

Taastuskeskuses.

MTÜ üürib maja taastuskuuri läbiviimise jaoks Järvamaa maakonnas, Türi vallas, Raukla külas ja üürib poodi Järvamaal, kus müüakse osa humanitaarabina saadud asjadest.

Samuti MTÜ annab tasuta humanitaarabina saadud asju vallasemadele, pensionäridele ja teistele sotsiaalset abi vajavatele isikutele. Humanitaarabi (kasutatud riided ja mööbel) saame meie sõpradest ja kristlikelt misjoneilt Soomest. Vahendeid oma tegevuse läbiviimiseks MTÜ saab eraisikute ja organisatsioonide vabatahtlikest annetustest ning kasutatud riiete ja mööbli müügist. 2021 aastal alustasime kuivatama puuvilju ja müüma läbi veebikeskkonna saidil ecosnack.ee. Saadud tulu kasutame arvete maksmiseks ja muuks vajalikuks MTÜ-le.

Taastuskeskuse metoodikale kuulub isiku viibimine taastuskeskuse territooriumil 9 (üheksa) kuude jooksul, igapäevane füüsiline töö ja range elu- ja töödistsipliin.

Taastuskuuri meetodid: 1. Tervislik eluviis maal, 2. Tööteraapia, 3. Sporditeraapia, 4. Eludistsipliin, 5. Isiku vaimulik taastumine.

2022 aasta jooksul abi saamiseks Heategevusfondi poole pöördusid 4 inimest, nendest 1 inimest läbis taastuskuuri täielikus mahus. Tööteraapia hõlmab MTÜ Taastuskeskuste eluruumide, sanitaarruumide ja tehniliste ruumide heakord ja remont. 2022 aasta jooksul sai soojustatud meie keskuse maja fassaad ja renoveeritud keskuse töökoda.

Taastuskuuri läbivad isikud õppivad, kuidas ennast varustada juurviljadega ja puuviljadega.

MTÜ kasutuses on olemas 0,4 hektarit maad, osa nendest kasutatakse kartuli, porgandi, punapeedi, kapsa ja teiste juurviljade ja puuviljade kasvatamiseks.

MTÜ kõik töötajad on vabatahtlikud ja ei saa palka.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KJL 10. mai Tallinna Peeteli kirikus

KJL 10. mail on kevadkontsert Tallinna Peeteli kirikus algusega kell 19.00. Tere tulemast ühiselt osa võtma ja kaasa laulma! Asukoht: Preesi 5, Tallinn.
eluallikas.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.