KULTUURIKORRALDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KULTUURIKORRALDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

9. detsembril 2021 sai Kultuurikorraldus MTÜ Tartu linnavalitsuselt toetuse, et maksta see Ilmar

Laabani 100 sünniaastapäevale pühendatud rahvusvahelisel konverentsil osalejatele ja muid selle konverentsiga seotud kulusid. Sellest summast maksin Siim Aimlale, Jürgen Roostele, Johannes

Bergmarkile ja Jaan Pehkile. Samast summast said konverentsiga seotud tõlketöö eest tasutud

Marika Liivamägi ja Ilmar Anvelt. Paul Egide Beaudoin sai oma tasu Education Art Research OÜ kaudu. Samast rahast läks Tiiu Pirsko kujundustasu.

Mainitud koverentsi ajaks ilmus vinüül-LP-de „ETNO-TONTE“ sarja esimene plaat pealkirjaga „Eesti keele kõla“. Eesti Kultuurkapitali toetusest said tasu plaadil osalejad (Andres Ehin [esindajaks Ly

Seppel-Ehin], Paul-Eerik Rummo, Asko Künnap, Jürgen Rooste, Kätlin, Kaldmaa, Roomet Jakapi ja mina) ja Ilmar Laabani pärijad. Plaadi valmimisele eelnes salvestamine Osaheli OÜ stuudios ja masterplaadi tegemine. LP pressis valmis ja tiražeeris VinylPlant OÜ.

Aastal 2022 sai välja antud Harald Keilandi proosalaastude kogu „Nokturnid“. Kultuurkapital toetas seda 1300-ga. Raamatu trükkimine osutus odavamaks ehk 448,80, kujunduse hinnaks kujunes 300.-.

toimetamis- ja asjaajamistasuks jätsin endale 50. Lõppkokkuvõttes maksin Kultuurkapitalile tagasi 501,2.

Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupilt sain toetust 300, et korraldada Paides kultuuriüritusi.

Korraldasin esinejateks Vilen Künnapu, Hasso Krulli, Ülo Valgu, P.I.Filimonovi, Triin Soometsa.

Osalesin septembris 2022 festivalil Stockholmis. Selle tarbels sain Kultuurkapitalilt toetuse, mis kulus transpordiks, öömajaks ja elamiskuludeks.

Uute tööruumide sisustamise võttis enda teostada Mato Talu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.