TARTU INTERNATIONAL FELLOWSHIP KRISTLIK KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommentee

TARTU INTERNATIONAL FELLOWSHIP KRISTLIK KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tartu International Fellowship on asutatud 16.11.2016. aastal.

Aruandeaastal oli kogudusel 38 liiget. 2022.aastal osales pühapäevastel jumalateenistustel 30–50 inimest. Tallinna sõsarkoguduse teenistustel osales umbes 10–15 inimest.

Kogudus on jätkanud oma peamiste teenimisvaldkondadega. Moodustatud on vabatahtlik juhtimismeeskond, mis juhib igapäevast koguduse tööd. Koguduse töögrupid on järgmised: muusika, lapsed, noored, noored mehed, tudengid, noored täiskasvanud, naised, mehed ja palvegrupp.

2022. aasta oktoobris toimus koguduses esimene abielupaaridele mõeldud üritus abieluretriit, milles osales 19 paari. Päev koosnes õpetustest, paaridevahelistest vestlusringidest, peeti ühine piknik. Üritusel osalejatest loodi koguduses uus väike rühm, mis koguneb üle nädala.

2022. aasta novembris toimus üritus „Sissejuhatus piiblipõhisesse nõustamisse“, milles osales kokku umbes 25 inimest viiest Tartu kogudusest.

Üritusel esines mittetulundusühingu Overseas Instruction in Counseling esindajana Andrew Rodgers USA-st. Üritus on aidanud käivitada kaheaastase projekti, millega hakatakse Eestis esmakordselt piiblipõhjast nõustamist õpetama. Projekt algab 2023. aasta märtsis.

Koguduse visioon ja eesmärgid on jäänud samaks ning plaanime neid ka tulevikus jätkata. Koguduse muu töö jätkub samamoodi. Koguduse sotsiaaltöö on laienenud ning kogudus sai aidata raskustes inimesi.

Aruandeaastal säilitas kogudus rahalised vahendid.

2023. aastal loodab kogudus suurendada oma liikmete arvu ja ühtsust ning koguda annetusi, et arendada koguduse töögruppide tööd ja pakkuda täiendavat sotsiaalabi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.