KAMBJA VALD, KAMBJA ALEVIK, MÄNNI TN 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

KAMBJA VALD, KAMBJA ALEVIK, MÄNNI TN 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kambja Männi 9 (edaspidi: Ühistu) on asutatud 19.07.2017 aaastal elamu ja selle juurde kuuluva territooriumi hooldamiseks ning elanikele kommunaalteenuste vahendamiseks. Reaalse tegevusega alustati jaanuaris 2018. aastal.

Ühistu tööd korraldab 4-liikmeline juhatus. Juhatuse esimeest valitud ei ole ning liikmetele aruandeperioodil tasusid ei arvestatud.

Aruandeaastal olulisi otsuseid ning muudatusi ühistu töökorralduses ei tehtud. Erinevate teenuste tarbimiseks on sõlmitud lepingud prügiveoteenuse, elektrienergia tarbimise, soojusenergia, vee-ja kanalisatsiooni, elamu korrashoiu ning raamatupidamisteenuse tarbimiseks.

Ühistu on kohustused tarnijate ees korrektselt tähtajaliselt täitnud ning pikaajalisi võlgnevusi Ühistul ei ole.

Ühistu liikmed on oma kohustusi Ühistu ees samuti vastutustundlikult täitnud. Kõik liikmed on tasunud Ühistu osakapitali sissemaksed ning maksetähtaja ületanud võlgnevuste osa Ühistu ees on minimaalne.

2021 aastal alustas Ühistu elamu täisrenoveerimisega, mille finantseerimiseks sõlmiti laenuleping AS-ga SEB Pank ning saadi KredEx toetus 40% ulatuses tööde kogumaksumusest. Laenuleping on sõlmitud 20 aastaks. Renoveerimistöid tehti aruandeaastal maksumuses 306 977 (kolmsada kuus tuhat üheksasada seitsekümmend seitse) eurot.

Elamu renoveerimistööd lõpetatakse 2023 aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.