EESTI HARIDUSTEHNOLOOGIDE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI HARIDUSTEHNOLOOGIDE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 164 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Haridustehnoloogide Liit (edaspidi Liit) on Eesti füüsiliste ja juriidiliste isikute vabatahtlik ühendus. Lühend EHTL ja inglise keelne nimetus

Estonian Union of Educational Technologists.

Liidu tegevuse üldine eesmärk on tõsta haridustehnoloogia-alase tegevuse taset Eestis.

Seatud eesmärgi saavutamiseks Liit: 1. töötab välja haridustehnoloogi kutsestandardi ja kutseomistamise korra ning vastutab kutse väljaandmise eest 2. korraldab, töötab välja ja viib läbi täienduskoolitusi/konverentse/seminare/konsultatiivtegevusi, pakub mentorlust ja annab välja trükiseid.

3. korraldab oma liikmeskonda ühendavaid erialaseid ja seltskondlikke üritusi 4. esindab liikmeskonda erinevates organisatsioonides 5. teeb koostööd haridusasutuste, ettevõtetega ja teiste huvigruppidega ning loob sidemeid erialaühendustega 6. annab välja e-kursuse kvaliteedimärki (e-kursuste konkurss), korraldab digitaalse õppevara konkursse, innovaatiliste õppemeetodite konkursse jms.

7 osaleb riigihanke pakkumiste ja pakkumuste esitamisel 8 Liit võib vastavalt seadusele anda välja stipendiume ning tegeleda majandus- ja koolitustegevusega.

MTÜ Eesti Haridustehnoloogide Liit asutati 03.10.2017. MTÜ-l on 31.12.2022 seisuga 280 liiget, kellest 218 on toetavliikmed ja 62 täisliikmed (sh juhatus ja asutajaliikmed).

2022.aasta peamine tegevussuund oli koostöö jätkamine ja hoidmine valdkonna partneritega, liikmete arvu kasvatamine, haridustehnoloogi ameti ning erialase tegevuse propageerimine. Suuremateks korraldatud koolitusteks olid talveseminar, suvekool ja liidu sünnipäeva tähistamine.

2022.a. põhitegevuse tulemiks kujunes -245 eurot.

2023. aasta jooksul plaanitakse jätkata haridustehnoloogi ameti ning liidu tegevuse propageerimisega, liikmete koolitamise ja mentorluse pakkumisega ning koostööprojektides osalemisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Talveseminar “Virtuaalsed ja füüsilised õpiruumid”

Tallinna Tehnikaülikoolis toimus 1. veebruaril 2024 Eesti Haridustehnoloogide Liidu (EHTL) Talveseminar, mis keskendus teemale
haridustehnoloogid.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.