FULLSIZE VAN & TRUCK CLUB MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komment

FULLSIZE VAN & TRUCK CLUB MTÜ hetkeolukord

Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Fullsize VAN&Truck Club asutati 11.11.2017.

Ühing on avalikes huvides tegutsev organisatsioon, mille tegevuspiirkonnaks on Eesti.

Ühingu eesmärgiks on ühendada Ameerika päritoluga busside ja kastikate omanikke ning aidata kaasa selle arvu suurenemisele Eestis.

Eesmärkide saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: - Hallatakse elektroonilisi vahendeid (Koduleht,Facebook); - Korraldatakse kokkusaamisi, ühisüritusi; - Külastatakse teiste klubide poolt korraldatavaid üritusi; - Arendatakse suhtlust analoogiliste klubidega põhjamaades ja Euroopas.

2022 majandusaastal laekus Fullsize VAN&Truck Club'ile; -Klubi liikmemakse ja sisseastumistasusid kokku summas 2610 eurot, 2021 majandusaastal oli vastav summa 2250 eurot.

-Klubi süboolika ja kaubade müügist kokku summas 2402 eurot, 2021 majandusaastal oli vastav summa 2692 eurot.

-Klubi omaürituste osalustasude laekumisest 7899 eurot. Klubi omaürituste korralduskulud olid samal perioodil 7948 eurot.

Fullsize VAN&Truck Club 2022 tulemiks kujunes 1519 eurot, 2021 oli vastav summa 2869 eurot.

Fullsize VAN&Truck Club juhatuse kinnitusel ei ole ühingul panditud vara, potentsiaalseid kohustusi, bilansiväliseid nõudeid ega muid garantiikohustusi.

2023 majandusaastaks on Fullsize VAN&Truck Club planeerinud jätkata tegevust samadel alustel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.