PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, PAJUSI MNT 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PÕLTSAMAA VALD, PÕLTSAMAA LINN, PAJUSI MNT 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Põltsamaa vald, Põltsamaa linn, Pajusi mnt 7 korteriühistu registrikaart äriregistri teabesüsteemis on avatud ametiülesande korras korteriomandi- ja korteriühistuseaduse § 66 lg 4 alusel.

Esmakanne tehtud 13.01.2018.

Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on 16 korteriga elamu teenindamiseks vajaliku maa ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Ühistu kõrgemaks organiks on ühistu liikmete üldkoosolek. Ühistut esindab ja selle igapäevast tegevust juhib 2-liikmeline juhatus, kes on valitud üldkoosoleku poolt.

Ühistu juhatus korraldab raamatupidamist vastavalt raamatupidamise seadusele. Raamatupidamisteenus ja haldusteenust ostetakse seda teenust osutavalt firmalt - Ühing Oma Tare.

Liikmeteks on 16 korteri omanikud.

Elamu majandamise kulude katteks tasuvad ühistu liikmed makseid. Maksete suurus on määratud üldkoosoleku otsusega. Maksete arvestamise aluseks on: 1. Haldus- ja hooldustasu - liikme omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1m2 kohta 2. Remondifond - liikme omanduses oleva korteri eluruumi pinna 1 m2 kohta

Kommunaalmaksete vahendamisel on arvestuse aluseks: 1.Prügivedu - korteris elavate tegelike elanike arvu järgi 2.Vesi-ja kanalisatsioon- veearvesti näitude järgi , veearvestid on kõigis korterites, majal olemas kaugloetav veearvesti

Korteri elektri eest tasuvad korteriomanikud otse teenuse pakkujale.

Iga järgneva kuu algul väljastatakse kõigile korteriomanikele arve, kus on ära toodud kõik tasud.

Korteriühistu on jätkuvalt tegutsev.

.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.