MÄRJAMAA VALD, MÄRJAMAA ALEV, PÄRNU MNT 64 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

MÄRJAMAA VALD, MÄRJAMAA ALEV, PÄRNU MNT 64 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 112 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Märjamaa vald, Märjamaa alev, Pärnu mnt 64 korteriühistu (registrikood 80533578) moodustati 2018. aastal.

Ühistu eesmärgiks on Märjamaal, Pärnu mnt 64 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine, haldamine ja hooldamine ning seoses sellega KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

Aruandeperioodil juhtis ühistu tegevust 2-liikmeline juhatus. Korteriühistust võib kõikide tehingute tegemisel esindada iga juhatuse liige. Igapäevast majandamist, haldamist korraldab KÜ juhatus. Raamatupidamisteenus ostetakse sisse lepingu alusel.

2022.aastal on kasutatud reservfondi raha alljärgnevalt:

Reservfondi raha kokku 1156.00

Elektritööd 800.00 3. korruse remont 356.00

Aruandeperioodil ei olnud ühistus töölepingulisi töötajaid. Juhatuse liikmete töötasu summa oli kokku 1224 eurot.

2023. majandusaastal jätkab korteriühistu kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, majandamist ning ühistu liikmete huvide esindamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.