OISSAARE MAAPARANDUSÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Selle aasta maikuus on Jaanus Marrandi ja Ain Aasa asutanud mittetulundusühingu OISSAARE MAAPARANDUSÜHISTU.

Marrandi on Eesti ettevõtja ja poliitik, kes veel

OISSAARE MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ: Jaanus Marrandi parandab maad

Selle aasta maikuus on Jaanus Marrandi ja Ain Aasa asutanud mittetulundusühingu OISSAARE MAAPARANDUSÜHISTU. Marrandi on Eesti ettevõtja ja poliitik, kes veel mitut sarnast ettevõtmist veab. Ta on varasemast ajast muuhulgas ka OISU MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ, EESTI MAAPARANDAJATE SELTS MTÜ, KABALA MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ, SÕRANDU MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ ja RÄPU MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ juhatuses - ilmselgelt on tegemist tema jaoks südamelähedase teemaga. Teiste tegemiste kõrvalt on Marrandi ka JÄRVAMAA PÕLLUMEESTE LIIT MTÜ juhatuse liige, selle sajandi alguses oli ta ka Eesti põllumajandusminister. Täna on Marrandi mõjukaim roll olla piimakarja kasvatusega tegeleva ESTONIA OÜ nõukogu liige. Ettevõttes töötab 123 inimest ning Maksu- ja Tolliametile esitatud käibedeklaratsioonide kohaselt müüdi head ja paremat mullu 12,6 miljoni euro eest. Ka siin osaleb juhtimises Ain Aasa, nagu ta ühes Marrandiga OISSAARE MAAPARANDUSÜHISTU MTÜ-d veab. Aasa näol on tegemist tubli põllumehega, kes on lisaks veel KABALA AGRO OÜ-d, SÕRANDU FARM OÜ-d ja OISU BIOGAAS OÜ eesotsas.  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.