LIMMUD BALTICS LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

LIMMUD BALTICS LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 135 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Limmud Baltics Liit, mis asutati ametlikult 2018. aastal, sai alguse juba 2016. aastal edumeelsete spetsialistide algatusest, kes on tihedalt seotud juudi kogukonnaga Balti riikdies.

Limmud Baltics on liberaalne õppeplatvorm, mis kaasab juudi kogukonna erinevaid huvigruppe. LimmudBaltics olulisemateks põhimõteteks on arvamuste mitmekesisus, valikuvabadus, vabatahtlik tegevus ja tasuline osalus haridusüritustes.

LimmudBalticseesmärkideks on:

Ühendada Balti riikide juudi kogukonna erinevaid huvigruppe ühisosade leidmise kaudu.

(cid:127)

Luua keskkond juudi identiteedi kujunemiseks.

(cid:127)

Edendada juudi haridust juudi rahvusest huviliste jaoks Balti riikides – Eestis, Lätis ja (cid:127)

Leedus.

Suurendada huvi juudi ürituste vastu.

(cid:127)

Suurendada huvi juudi hariduse vastu.

(cid:127)

Algatada ning arendada juudi hariduse, kultuuri, noorte ja ühiskondlike üritustega (cid:127) seotud tegevusi ning projekte.

Edendada juudi vabatahtlikku tegevust ürituste kaudu, mida korraldavad täies ulatuses (cid:127) motiveeritud vabatahtlikud.

Olulisemad üritused eelmistel aastatel: 2017- esimene Limmud Baltics Festival 2017. aasta novembris; ulatuslikud töörühmad vabatahtlikega 2018 –mittetulundusühingu Limmud Baltics Liit ametlikasutamine; vabatahklike kogunemised mitmete lektoritega; Limmud meeskonna tuumiku mitmed ühepäevased kohtumised Riias ja Tallinnas LimmudBaltics 2019 ürituse programmide koostamiseks ja planeerimiseks.

2019 aasta kõrgpunktiks oli teine LimmudBaltics Festival, mis toimus veebruaris Jurmalas,

Lätis. Kokku osales üritusel 253 inimest, valdav enamus vanuses 25-50 aastat. Suurem osa lektoritest olid Lätist ja Eestist, kuid lisaks oli külalisi ka muudest Euroopa riikidest ja

USA-st. Kõigi ettekannete ja sessioonide teemad olid seotud juudi kunsti, poliitika, psühholoogia, religiooni, spordi, ajaloo, teaduse ja majandusega.

Vahetult enne raskeid Covidi aegu õnnestus meil korraldada hämmastav vabatahtlikele suunatud üritus - Limmud Garage. See toimus 21.-23. veebruaril 2020. Üritus oli esimene omataoline Baltimaades, sest see oli spetsiaalselt mõeldud vabatahtlike motiveerimiseks, nende kaasamise suurendamiseks Limmud Baltics'i tegevusse ja nendega koos töötades innovaatiliste ideede kallal Limmudi arendamiseks. Üritusel toimusid mitmesugused töötoad vabatahtlikega ja vabatahtlikele, samal ajal pühendati osa ajast Limmudi tuumikmeeskonna tööle.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.