ÕIGUS OLLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

ÕIGUS OLLA MTÜ hetkeolukord

Juba 246 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Õigus olla on kantud registrisse 25.09.2018. aastal. Ühingu sihtgrupi moodustavad eelkõige Ida-Virumaa, aga ka teised Eesti puudega lapsed ja noorukid, nende vanemad ja pereliikmed ning nendega tegelevad pedagoogid ja spetsialistid.

Ühingu esmärgiks on puuetega laste ja perede huvide kaitsmine ja esindamine, sotsiaalsele integratsioonile kaasa aitamine, huvi- ning sidusgrippide kaasava võrgustiku loomine, puuetega laste ja noorte individuaalsete võimete igakülgse arendamise toetamine läbi nõustamise, võimaluste võrdsustamist kõigile soodustamine vastavalt mittediskremineerimise põhimõttele.

MTÜ Õigus Olla põhisündmused 2022. aastal: 1. Rahvusvaheline koolituskursus noorsootöötajatele "Bricks with meaning" Erasmuse programmi raames.

2. Teadliku vanemluse kooli töö Narva erivajadustega lastega peredele.

3. Infotundide läbiviimine erivajadustega noortele kõrghariduse ja tööhõive teemal.

4. Sessioonide läbiviimine projekti "Noorte suvekool 4" raames.

Aruandeaasta tulem on -718 eurot. Netovara kokku on 358 eurot.

Meeskond ja juhtimine

MTÜ Õigus Olla meeskond moodustub 3 juhatuse liikmest ning üle 5 vabatahtlikust. Nende seas on erinevate valdkondade eksperdid (MTÜ konsultandid, eripedagoogid, õpetajad, ettevõtjad, kogenud erivajadustega laste lapsevanemad), kes toetavad ühenduse eesmärke ning jagavad kaasava hariduse väärtusi. Meeskond omab kogemust nii projektijuhtimises, kui ka ürituste korraldamises.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.