VATLA KOOLI VILISTLANE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

VATLA KOOLI VILISTLANE MTÜ hetkeolukord

Juba 188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vatla Kooli Vilistlane loodi 24.11.2018.aastal 10 asutajaliikme poolt, et säilitada ja talletada kooli ning paikkonna ajalugu ja korraldada vilistalaste kokkutulekuid. Valiti 5-liikmeline juhatus.

Eelnevatel aastatel on korrastatud Vatla mõisa hetkel kasutusest väljas oleval III korrusel koolist säilinud erinevaid õpikuid ja õppematerjale ning alustati koostöös Vatla Külaseltsiga. Korrastatud on III korruse kolm ruumi ja sorteeritud ning ladustatud õppeainete kaupa säilinud õpikud, õppematerjalid jms.

MTÜ-l Vatla Kooli Vilistlane on veebileht www.vatlakool.ee ja FB konto. Veebilehel on vilistlaste nimekirjad aastate kaupa, lisaks veel statistikat: enim levinud koolilaste nimed, huvitavaid fakte koolist ja kooli nimed läbi aegade.

2022. aastal tegelesime VATLA KOOL 100 raamatu koostamisega, ajaloo ja mälestuste kogumisega. Kirjutasime projektid Kohaliku

Omaalgatuse Programmi ja Hanila Toetusgruppi raamatu kirjastamiseks ja trükkimiseks, mis ka rahastati taotletud mahus. Toimus hulgaliselt koosolekuid ja kokkusaamisi nii MTÜ liikmete, endiste õpetajate ja kogukonna liikmetega.

Alustasime 2023.aasta vilistlaste kokkutuleku ettevalmistamisega.

03. juunil 2023 oli raamat VATLA KOOL 100 vilistlaste kokkutulekul aukohal, kinkisime raamatud ka endistele õpetajatele ja koolitöötajatele, kes kohale tulid, samuti Lääneranna valla raamatukogudele ja muuseumidele. Edaspidi kogume mälestusi ja fotosid edasi ja lisame need väljaantavasse täiendatud digiraamatusse. Edaspidi plaanime hakata arhiivimaterjale sorteerima, süstematiseerima ja kastidesse pakkima, et hoida neid väärikalt ja ajahamba eest kaitstuna. Osad vanemad kroonikaraamatud on plaanis uuesti köita, et need säiliks korrastatuna ka järgmistele põlvedele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.