LOODUSMEEL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

LOODUSMEEL MTÜ hetkeolukord

Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruannet käsitleva perioodi algus on 01.01.2022 ja lõpp 31.12.2022

Ühing on loodud 26.09.2019.a. Juhatus on kaheliikmeline, ühingu kõrgeimaks organiks on liikmete üldkoosolek.

Loodusmeel MTÜ tegevuse aluseks on põhikiri. Loodusmeel MTÜ eesmärgiks on iga kliendi puhul mõista tervikpilti ning toetada sellest lähtuvalt tema toimetulekut igapäevaelu tegevustega.

Oma eesmärkide saavutamiseks viib ühing ellu järgmisi tegevusi: 1. Osutab kvaliteetset rehabilitatsiooniteenust; 2. Viib läbi koolitusi, loenguid, seminare, õppepäevi, kursusi jm üritusi; 3. Loob tingimused inimeste aktiivseks puhkamiseks looduslähedases, heakorrastatud ja turvalises keskkonnas.

Tegevused aruande perioodil 1. Rehabilitatsiooniteenuste osutamine (SRT)

Osutame sotsiaalset rehabilitatsiooniteenust kõikidele sihtgruppidele (lastele, täiskasvanud somaatiliste terviseprobleemidega isikutele, psüühiliste erivajadustega isikutele ja abivajavatele lastele). Meie tegevuskohad on Paide linnas, Hobukooli Pargis Järvamaal, Tallinnas.

Kokkuleppel tuleme kliendile koju, või tema elukeskkonda- nt hooldekodu. Meie spetsialistidel on pikaaegne kogemus töös erivajadustega isikutega.

1. Loodusmeel MTÜ osutab erihoolekandeteenuseid

Toetatud elamise teenus, igapäevaelu toetamise teenus ja töötamise toetamise teenus psüühiliste erivajadustega inimestele. Loodusmeel MTÜ on sõlminud lepingud Sotsiaalkindlustusametiga erihoolekandeteenuste osutamiseks alates 14.10.2019. Teenuse maht on kindlaks määratud tegevuslubadel (vaadatav MTR-is).

1. Tööalane rehabilitatsioon

Loodusmeel MTÜ-l on koostöö leping töötukassaga alates 01.10.2019. Osutame kõiki teenuseid, mis on tööalase rehabilitatsiooniteenuse nimekirjas.

1. Teraapialoomade eest hoolitsemine

Et tuua inimese ellu rohkem rõõmu ja sisemist tasakaalu toimub suur osa meie tööst looduskeskkonnas ning just sel eesmärgil kaasame ka teraapialoomi.

Loodusmeel MTÜ osutab ratsutamisteraapia teenust kolme erineva teenuse raames: psühholoogi teenus, tegevusterapeudi teenus ja füsioterapeudi teenus. Teraapia eesmärk on hobusega koos töötades ja temaga suheldes parandada inimese füüsilist ja vaimset seisundit.

Füsioterapeut edendab teraapias füüsist, tegevusterapeut tegevusvõimet, psühholoog psüühikat.

Majandusnäitajad 2022. aastal moodustas Loodusmeel MTÜ tulu ettevõtlusest 500 803 eurot. Eelneval perioodl oli vastav näitaja 377 198 EUR. Müügitulu kõrge kasv, 32,8%, näitab ettevõtte arengut ning suurt nõudlust pakutavate teenuste järgi.

2022 aastal olid ettevõtte kogukulud 526 077 eurot (2021.aastal oli vastav näitaja 353 499 EUR). Kogukuludest moodustasid tööjõukulud olulise osa, 307 212 eurot ehk 58,4%.

Ettevõte lõpetas 2022 aasta kahjumiga summas 22 793 eurot (2022 aasta kasum oli 28 350 eurot).

Personal

Osaühingu Novadisain keskmine töötajate arv majandusaastal oli 20 töötajat Tööjõukulud moodustasid 307 212 eurot. Juhatuse liikmele makstakse tasu töölepingu alusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

REHABILITATSIOONITEENUSED

Osutatavad rehabilitatsiooniteenused  Füsioterapeudi individuaalteenus  Füsioterapeudi grupiteenus  Tegevusterapeudi individuaalteenus  Sotsiaaltöötaja individu
loodusmeel.ee

MEESKOND

Kes me oleme ja mille nimel tegutseme MTÜ Loodusmeel pakub rehabilitatsiooni- ja erihoolekandeteenuseid eelkõige Järvamaal, kuid vajadusel ning vastastikusel ko
loodusmeel.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.