PAISTU JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

PAISTU JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Paistu Jahiselt on jahimeeste, jahindushuviliste füüsiliste ja juriidiliste isikute vabatahtlik mittetulunduslik ühendus (MTÜ), abistamaks ja toetamaks jahinduse arengut ja jahimajanduslikku tegevust Paistu Jahiseltsi jahialal. seltsi eesmärgiks on jahitraditsioonide hoidmine, jahimeeste ja jahihuviliste koondamine ning toetamine, et jahiharrastus oleks jätkuvalt keha ja vaimu arendav sportlik looduslähedane tegevus.

Paistu Jahiseltsi nimekirjas 2022. aastal oli 23 liiget.

2022. aastal moodustas Paistu Jahiselti tulu 4347 eurot. Aruandeperioodi tulem 4285 eurot.

2022. aastal keskenduti ühenduse loomisele ning eesmärkide seadmisega. Võeti osa katusorganisatsiooni (Viljandimaa Jahimeeste Liit) tegemistest ja selle esindamisest. Kõik Keskkonnaameti poolt määratud küttimiskohustused täideti.

Keskenduti kasutatava Paistu jahipiirkonna korralise kasutusõiguse loa pikendamisele. Sõlmiti jahindusnõukogu poolt nõutud mahus lepinguid maaomanikega ja saadi pikendamiseks nõusolek. Paraku jättis Viljandimaa Jahimeeste Liit Paistu taotluse õigeaegselt Keskkonnametile esitamata ning Seltsil tuli hakata taotlema senisele piirkonnale kasutusõigust avalikul pakkumisel.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. Liikmemaksu Paistu Jahiseltsis ei kogutud.

Juhatuse liikmetele nende tegevuse eest tasu ei makstud ning neile ei ole ette nähtud mingeid soodustusi.

Paistu Jahiseltsi juhatus kinnitab, et MTÜ on jätkuvalt tegutsev ja arenev organisatsioon 2023 aastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.