EDUMEEL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 55 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

EDUMEEL MTÜ hetkeolukord

Juba 55 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. a oli MTÜ Edumeel esimene tegevusaasta.

MTÜ asutati eelkõige tervishoiu, haridus ja keskkonnavaldkonna initsiatiivide toetamiseks. Eesmärk on tegutseda pikaajaliselt kasutades eesmärkide elluviimiseks kaasatud annetusi ja investeeringutulu.

2022 aastal sõlmiti 3 aastane leping Heateo Sihtasutuse Haridusfondiga. Lepingu raames toetab MTÜ Edummel Haridusfondi kokku 40 000 euroga.

Seoses 2022 aasta Veebruaris alanud Ukraina sõjaga otsustati toetada järgmisi organisatsioone järgmiste summadega:

Mittetulundusühing IGALE LAPSELE PERE - 10000 EUR

Charitable Foundation Voices of Children - 10000 EUR

Ukraina Eneseabi - 5000 EUR

Pikaajaline koostöö on planeeritud ka Autistika SA-ga keda toetati 2022 aastal 5000 euroga.

Inimkonna pikemaajalise jätkusuutlikkuse ja tuleviku tagamiseks panustati 10000 EUR ka Patient Philanthropy Project'ile (https://founderspledge.com/funds/patient-philanthropy-fund).

Kuna lisaks otsestele toetustele tegemisele on MTÜ eesmärk pikaajaline jätkusuutlikus läbi investeeringute fookusvaldkondade ettevõtetesse tehti aasta teisel poolele 10000 EUR suurune investeering Studya Edu OÜ-sse mis arendab rahatarkuse platvormi noortele (https://www.cashygame.com/)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.