ERAKOND PAREMPOOLSED

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ERAKOND PAREMPOOLSED hetkeolukord

Juba 354 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Parempoolsed on maailmavaateline erakond. Meie liikmete seas on inimesi, kes on varasemalt kaasa löönud Eesti Rahvusliku Sõltumatuse

Partei, Rahvusliku Koonderakonna Isamaa või erakonna Res Publica asutamisel. Nende erakondade algatusel langetati 1990-tel ja 2000-te aastate alguses otsused, mis kõige enam kujundasid taasiseseisvunud riiki ning panid aluse Eesti edukale arengule ning eestlaste heaolu kasvule. Koos uute mõttekaaslastega jätkame selle Eestit ehitava ja edumeelse poliitika elluviimist ja asutasime selleks 2022. aasta augustis uue erakonna Parempoolsed.

Parempoolsed seisavad vaba, jõuka ja eestimeelse ühiskonna eest

Kõik meie jõupingutused on suunatud sellele, et Eesti oleks eestlaste jaoks parim paik maailmas: · kus olla osa vabast ja turvalisest ühiskonnast ja kus riik sekkub inimese ellu võimalikult vähe; · kus igaüks saab leida sobivat tööd või tegelda ettevõtlusega, mis võimaldab väärikat sissetulekut; · kus eestlaslik omapära on hoitud ning eesti keele ja kultuuri areng on tagatud.

Eestlus püsib ja kasvab siis, kui Eesti on vaba ja jõukas ühiskond, kuhu eestlased tahavad alati tagasi pöörduda ja kus eesti elulaadi austavad pered tunnevad ennast õnnelikuna. Sellise ühiskonna edendamiseks seisame meie Parempoolsetena selle eest, et: · üksikisiku vabadused on igal ajal tagatud ja kaitstud; · rohkem vastutust usaldatakse inimestele endile, peredele ja eraalgatusele ning lõpetatakse püüded kõike reguleerida; · peetakse loomulikuks, et jõukus tuleb tööst ja ettevõtlikkusest, mitte riigipoolsest ümberjagamisest; · maksusüsteem on lihtne ja ühetaoline, maksud on võimalikult madalad ning riigi eelarvepoliitika vastutustundlik; · haridust ning haritust nähakse peamise tagatisena, et igaüks mõistab vabaduse ja vastutuse seost ja teeb vastutustundlikke valikuid enda ja kogukonna jaoks; · Eesti on kaasaegne uuendustele avatud riik, mille reeglid lihtsustavad uute tehnoloogiate ja ärimudelite kasutuselevõttu; · Eesti jääb kindlaks meile omastele läänelikele väärtustele – tugev kodanikuühiskond, aus ja läbipaistev riigijuhtimine, sõltumatud institutsioonid ja sõnavabadus on jätkuvalt iseenesest mõistetavad ja au sees; · esindusdemokraatia on kaitstud, poliitika põhivalikud on maailmavaatelised ning erakondade roll esindusdemokraatias oluline.

2022. aasta peamiseks eesmärgiks oli erakonna asutamine ja ettevalmistustega alustamine, et minna 2023. aasta märtsis toimuvatele Riigikogu valimistele täisnimekirjaga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.