SUUSAPERE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

SUUSAPERE MTÜ hetkeolukord

Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

1. Sportlik tegevus 1.1 Tegevuskava ja tulevikuvisioon

Me alustasime maratonimeeskonnana eesmärgiga olla eestisisestel võistlustel tugevaim jõud. Lisaks koondasime oma meeskonna alla meie suusatamise tulevikulootused, et neil oleks võimalik kogeda ühistreeningute ja meeskonna jõu tugevust. Sama mudeliga jätkates hooajal 2022-2023 oli meie eesmärk olla esindatud igal suurel maratonil edukalt. Meie sportlased olid Tartu Maratonil esikuusikus ja saime taaskord võidu Tartu Maratonil.

Me oleme näinud, et ühiselt treenimine ja meeskonnavaim on suur alus tugevateks tulemusteks nii suusarajal kui tugevate inimeste kasvatamisel. Me meeskonnas on nii noori kui vanemaid suusamehi, nii mehi kui naisi ning igaühel on omad tugevused, mida tuua meeskonda ja anda edasi oma meeskonnakaaslastele. Seeläbi saame kõik anda ja võtta midagi meeskonnalt ning seeläbi võidame kõik. Oleme tugevamad suusatajad, oleme tugevam meeskond suusarajal. Oleme järgmistele suusapõlvedele eeskujuks oma käitumisega ning propageerime suusatamist. Maratonisuusatamisse oleme investeerinud peamiselt seetõttu, et see on äärmiselt emotsionaalne distants, mis on Skandinaavias äärmiselt suurt populaarsust kogunud. Me tunnetame, et Eesti hoidmiseks maailma suusakaardil peame pääsema pilti ka suusamaratonidel.

Seeläbi saame kaasata MTÜ tegevusse just selle ala vastu suurt armastust tundvaid inimesi. Siiski on meie meeskonnas alati avatud uks ka meie noorema põlvkonna suusatajatele ning neil on vaba valik, tavasuusatamise ja maratonisuusatamise vahel. MTÜ suurim eesmärk on innustada noori jätkama suusateekonda ning luua neile selleks jätkusuutlike võimalusi.

1.2. Väljapaistvaid tulemusi: (cid:127) Estoloppet: (cid:127) Henri Roos 1.koht Alutaguse Maratonil (cid:127) Merilin Jürisaar 1. koht Alutaguse Maratonil (cid:127) Henri Roos 1.koht Tartu Maratonil (cid:127) Merilin Jürisaar 2. koht Tartu Maratonil (cid:127) Ski Classics: (cid:127) Henri Roos 41. koht Vasaloppet (cid:127) FIS Murdmaasuusatamise MK: (cid:127) Henri Roos 42. koht Tallinna MK'l 2. Sportliku ettevalmistuse tagamine

Meie eesmärk on tõusta maailma juhtivaks maratonimeeskonnaks. Ehk meie eesmärk on, et me võidame Vasaloppeti ja pidevalt Tartu Maratoni.

Samal ajal suudame viia välja uued sportlased olümpiamänguele 2026. aastal ja meil on koguaeg olemas järelkasv ehk oleme iga-aastaselt esindatud erinevatel tiitlivõistlustel. Selle eesmärgi saavutamiseks peame igal aastal nimetama oma meeskonda 6-8 sportlast: (cid:127) 3-4 maratonimeest; (cid:127) 1 maratonidele kesknduv naine; (cid:127) 2-4 noorsuusatajat, kellel on potensiaali tõusta Ski Classics sarja esikümnesse. Tahame panustada järjepidevalt oma sportlaste harimisse ning nende treeningute efektiivsusesse. Eelistame alati sportlasi, kes suudavad tippspordi kõrvalt ennast harida ülikoolis ja tahame alati pakkuda parimaid treeneriteadmisi ning tehnikateadmisi oma ala spetsialistide poolt. Oleme alati avatud oma kogemusi jagama ning kaasa aitama ka väljaspool meie meeskonda abivajatele. Meie treeningteadmised on koguaeg jooksvalt kättesaadavad meie kodulehel ning meie sotisaalmeediakanalites. Oleme eeskujuks oma meeskonnavaimu ja ühtekuuluvusega ning tahame seeläbi näidata, et üheskoos saavutame rohkem, kui igaüks üksi toimetades.

3. MTÜ liikmeskond MTÜ Suusaperes on seisuga 30.04.2023.a. 2 liiget., 4. Kogukondlik tegevus

Mõnikord on vaja käised lihtsalt üles käärida ja tegutsema hakata. Nii tundsime ka meie, kui taaskord olime näinud harrastajaid endale trenniga liiga tegemas. Keel vestil, vere maitse suus - justkui muud moodi ei saagi. Aga meie oleme veendunud, et saab. Selle asemel, et taamal ainult kommenteerida, otsustasime omal viisil olukorda pisut parandada.

Treenimine tundub tihtipeale lihtne - mine ja pane täiega, aga paraku see nii ei ole. "Panna on vaja" mentaliteet on viinud meid olukorda, kus alustavad harrastajad lõpetavad tervisehädadega, mis on põhjustatud liigsest koormusest treeningutel. Selles olukorras tekib sageli küsimus - kas tekkinud tervisemured olid seda kõike väärt? Meie tahame omalt poolt anda panuse, et seda olukorda vältida.

Siiski ärge saage valesti aru. Nii mina kui ka teised MTÜ Suusapere eestvedajad, sealhulgas Tartu Maratoni võitjad Mart ja Henri, naudivad pingutust ja võistlemist. Oleme kõik tundnud nii võitu kui ka kaotusevalu. Kuid tänu sellele oleme õppinud leidma spordis tasakaalu -nii trenni kui ka puhkuse, nii rahulike kulgemiste kui ka intensiivsete lõigutrennide vahel. Seetõttu otsustasimegi tekitada kogukonna nimega Fikala (MTÜ

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.