EESTI MAHEPÕLLUMAJANDUSE SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

EESTI MAHEPÕLLUMAJANDUSE SA hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus on asutatud 15.09.2000. Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutuse tegevuse eesmärk on mahepõllumajanduse arendamine ja propageerimine Eestis. Tegevuse sisu on teabesiirde korraldamine, uurimistööde läbiviimine, infomaterjalide väljaandmine ja muu mahepõllumajanduse alane arendustegevus.

Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutuse tegevuse sihtgrupiks on eelkõige mahepõllumajanduse ja väiketöötlemisega tegelevad ettevõtted ja organisatsioonid aga ka teised eraisikud ja organisatsioonid ning laiem avalikkus.

EMSAl on head koostöösidemed nii Eesti mahepõllumajandusega tegelevate institutsioonide ja organisatsioonide kui ka välisorganisatsioonidega. Osa projekte viiakse läbi koostöös välispartneritega.

EMSA on ülemaailmse mahepõllumajandusorganisatsiooni IFOAM liige ning osaleb ka IFOAMi Euroopa Liidu grupi töös. EMSA kuulub Eesti mahepõllumajandusorganisatsioonide ühendusse Mahepõllumajanduse Koostöökogu ning osaleb ka selle töö korraldamises.

EMSA ellu viidud projektide peamiseks rahastusallikaks on avalik sektor. 2022. a projektid hõlmasid koostöös teiste sama valdkonna arendusorganisatsioonidega peamiselt mahepõllumajanduse alast teavitus- ja arendustööd. Rahvusvahelise koostöö raames osaleti teadusuuringute ja innovatsiooni rahastamisprogrammi Horisont 2020 projektis RELACS (2018-2022). Osaletakse regionaalses koostöös Rootsi maaelu arengu organisatsiooniga Coompanion.

Aruandeperioodil oli Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus tööandjaks 2 inimesele. Käsunduslepingu alusel osales teenuste osutamise protsessis 2 inimest. Töötasudena on nii töölepingu kui ka käsunduslepingu alusel töötajatele koos sotsiaalmaksuga makstud 32 797 eurot

Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus jätkab 2023. a tegevust samades valdkondades. Samuti otsitakse võimalusi uuteks siseriiklikeks ja rahvusvahelisteks koostööprojektideks, nt osaleti aasta lõpus kahe Euroopa Horisont projektitaotluse ettevalmistamisel.

Sihtasutuse tegevusega ei kaasnenud keskkonnamõjusid ega olulisi sotsiaalseid mõjusid. Tegevuskeskkonna üldine (makromajanduslik) areng finantstulemusi märkimisväärsel tasemel ei mõjutanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.