JÕHVI HOOLDEKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,9 punktiga ja komment

JÕHVI HOOLDEKESKUS SA hetkeolukord

Juba 2196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,9 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sihtasutus Jõhvi Hooldekeskus moodustati 01.08.2001.aastal Jõhvi Vanurite Hooldekodu baasil. Asutajaõigust teostas

Jõhvi Linnavalitsus. Jõhvi Hooldekeskuse põhitegevuseks on vanurite ja teiste abivajavate statsionaarne hoolekandeteenuse osutamine.

Hooldekeskust juhib viieliikmeline nõukogu ja üheliikmeline juhatus. Juhataja täidab tegevusjuhi tööülesandeid.

Seisuga 31.12.2022 oli hooldekeskuses 70 hoolealust, nendest 35 naist ja 35 meest. Keeruliseks tegi aasta kaks

Covid-19 puhangut – esimene jaanuaris ja teine novembris, haigestusid nii töötajad kui ka hoolealused. Vastavalt terviseameti korraldustele hoidsime maja karantiinis. Hoolimata piirangutest hoolealuste arv ei vähenenud .

Hooldekeskuse elanikele on tehtud gripivaktsiin ja covidi neljas tõhustusdoos.

Ülalpidamiskulud kaetakse : hoolealuse või tema esindaja poolt; hoolealuse pensionist ning puudujääva osa tasub kohalik omavalitsus või hoolealuse esindaja.

Seisuga 31.12.2022 elas hooldekeskuses 34 Jõhvi valla elanikku, 10 hoolelaust oli Kohtla – Järvelt, lisaks oli hoolealuseid Tallinnast, Paidest, Sauelt, Maardust, Mustveest, Lüganuselt ja Tapalt.

Jõhvi valla elanikele tõusis kohatasu 2022.aastal 01.aprillist 810 euroni ja teistest omavalitsustest 870 euroni kuus.

Aasta lõpu seisuga töötas hooldekeskuses kokku 31 töötajat, nendest 1 VÕS-i lepinguga.

Majas jätkati I korruse tubade ja fuajee sanitaarremondiga. Aasta jooksul puhastati hoone III ja IV korruse väljaehitamata osad vanast mööblist ja muust aja jooksul sinna kogunenud prahist, nüüd vastavad ruumid tuleohutusnõuetele. Samuti vahetati võimaluse piires mööbel ka mõnes hoolealuste tubades.

Hoolealustele saime annetusena suuremas koguses voodipesu ja riideid.

- Märtsis lõpetasime kasutult seisnud mikrobussi liisinglepingu ning müüsime kasutult seisnud mikrobussi Autospirit

Asile - Aprillis ostsime puhastusteenindajatele töö lihtsustamiseks ja tõhustamiseks uue põrandapesumasina ning paigaldasime kauaoodatud piirdeaia hoolealuste turvalisuse tagamiseks - Maikuus sõlmisime lepingu Ansiv Grupp OÜga hoolealuste toitlustamiseks, kuna hooldekeskuse köök ei vasta kaasaja nõuetele, lõpetasime see tegevuse ning ühtlasi lõppes toitlustamise müügileping Jõhvi Haiglaga.

- Novembris esitasime taotlused kahele projektile: Toimepidevuse suurendamiseks, bioloogiliste riskide vähendamiseks, nakkushaiguste leviku tõkestamiseks ja Jõhvi Hooldekeskuse energiatõhususe parandamiseks tehtavad tööd. Mõlemad projektid sai positiivse rahastusotsuse. Esimese projekti toetus on 64 977 eurot ning sellega raames soetatakse 28 funktsionaalset hooldusvoodit ja madratsit ning 29 voodikappi ja renoveeritakse ventilatsiooni- nin küttesüsteemi.

Projekti lõpp on 01.09.2023. Teise proekti toetussumma on 99 888 eurot ning selle käigus vahetatakse välja hooldekeskusele kuuluvate korruste aknad, uksed, rõduklaasid ja fuajee klaaskonstruktsioonsein. Tööde teostamise periood on 01.03.2023 - 30.09.2023

Finantsriskidel on mõningane mõju sihtasutuse tegevusele, finantsriskide maandamiseks erilisi meetmeid tarvitusele ei ole võetud. Sihtasutuse tegevusel otsest mõju keskkonnale ei ole. Sotsiaalne mõju hoolekande tegevusele on suur, kuna seda mõjutavad elanikkonna vananemine ning ühiskonna suhtumine eakatesse, kes on hooldekeskuse peamine kontingent. Tegevuskeskkonna üldisel makromajanduslikul arengul on mõju Hooldekeskuse majandustegevusele, kuna hoolekandeasutusi tuleb juurde ja konkurents suureneb, samuti on konkurents personali osas ja palgasurve on suur.

Sesoonsusel on mõju ka täituvusele, suveperioodil suureneb lühiajaliste lepingutega hoolealuste arv.

2022.aasta majandustulemusi mõjutas covid-19 haiguse levik, sellest tulenevalt suurenesid oluliselt lisakulutused kaitsevahenditele, eririietusele ja desinfitseerimisvahenditele.

Peamised arvulised näitajad

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.