PÄRNU VABAHARIDUSKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 325 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

PÄRNU VABAHARIDUSKESKUS SA hetkeolukord

Juba 325 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SA Pärnu Vabahariduskeskus tegevus toimub peamiselt kahes valdkonnas- vabahariduslik tegevus huvikooli (Jana Trink Erakooli) pidajana ning projektipõhine tegevus ühingu eesmärkide saavutamiseks.

Projektitegevused on oluliseks SA tegevusvaldkonnaks. Põhilised projektid puudutavad meie jaoks traditsioonilisi sündmusi, need on väga olulisteks ka piirkonna kultuuri - ja haridusmaastikul.

Alates 2005. a on PVHK korraldanud Laste Suveakadeemia laagreid, alates 2008. a toimub igal aastal Emadepäeva Muusikakohvik Strandis, alates 2015. a tähistame Eesti Vabariigi sünnipäeva ja taasiseseisvumise päeva kahe suure kontsertetendusega (Endla teatris, Pärnu Kontserdimajas,

Kuursaali vabaõhulaval, Koidula muuseumi aias jm.). Traditsioonilised on ka omaloomingu kontsert „ImproviSSSimo”, muusikaosakonna pilliõppijate “Taliharja kontsert” Pärnu

Keskraamatukogus, kevadkontsert “Acustica Primavera” Pärnu Raekoja saalis

Jana Trink Erakooli (JTEK) on alates 2010. a augustist sihtasutuse allüksus ja teine tegevusvaldkond. Pärnu linnas tegutsev huvikool sai alguse 1991. a huviringide tegevusest. PVHK allüksus pakub enamjaolt õppekavapõhist täiendkoolitust täiskasvanutele ja huviharidust väikelastele, koolinoortele ja täiskasvanutele, peamiselt võõrkeelte (11 keelt, erinevad tasemed, erialane ja töökeel) ja muusika (laulustuudiod, solisti- ja pilliõpe) kursustel. SA Pärnu VHK (JTEK) on Töötukassa koolituskaardi partner, õppekavad on registreeritud EHISes 1128.

Täiskasvanuhariduse majandustegevuste teade nr.179278 - keeleõpe.

Põhiväärtused Areng, loovus ja võimalused kõigile.

Areng - PVHK põhikirjalistest eesmärkidest juhindudes toetada sihtrühmasid tegevustel nende seatud eesmärkide suunas.

Loovus - originaalne mõtlemine, julgus tegutseda, võime luua uut kvaliteeti, isiksusele endale uudsete ja tähenduslike tegevuste tõlgendamine.

Võimalused - eelduste loomine sihtrühma eesmärkide saavutamiseks.

Kõigile - inimesed vastavalt vajadusele ja seatud eesmärkidele. Näiteks lapsed, koolinoored, täiskasvanud, töötajad, pensionärid, töötud jne.

Visioon Sihtasutus on pidevalt arenev organisatsioon, mis pakub ajakohaseid meetodeid kasutades võimalusi loovaks ja vajaduspõhiseks enesearenguks.

Missioon Edendada vabaharidust ja luua inimestele võimalused teadmiste ja oskuste omandamiseks elukestva õppe põhimõtteid ja ühiskonna arengut silmas pidades.

Eesmärgid Sihtasutuse põhikirjalisteks eesmärkideks on oma vara valitsemise ja kasutamise kaudu edendada laste, noorte ja täiskasvanute vabaharidust ning aidata kaasa Eesti ühiskonna demokraatlikule arengule.

Juhtimine, liikmed, liikmelisus. SA Pärnu Vabahariduskeskus (PVHK) on loodud 2004. aastal.

Organisatsiooni tööd juhib 3-liikmeline nõukogu. 2022.aastal toimus 5 nõukogu koosolekut: * 18.märts 2022 tutvuti 2021.aasta majandusaasta aruandega.

* 13.mail 2022 kinnitati 2021 aasta majandusaasta aruanne ja esitati äriregistrile. Aruande ülevaatuse tegi audiitor Infora OÜ reg.10356749, tegevusluba 51 - vandeaudiitor Krista Lehtsalu.

* 11.juunil 2022 valiti uued nõukogu liikmed Raja Õnnik ja Heli Tammsalu volituste aeg kuni 11 juuni 2026. Samuti pikendati nõukogu liikme Maie- Õie Buraeva liikmeks oleku aega kuni 11.

juuni 2026 * 9.augustil 2022 kinnitati õppemaksude suurused 2022/2023 õppeaastaks ja õppekorralduse eeskirjad 2022/2023 õppeaastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.