HARAKA KODU SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1083 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja komment

HARAKA KODU SA hetkeolukord

Juba 1083 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

SA Haraka Kodu tegutseb Maidla külas, Saue vallas erivajadustega täiskasvanud noorte koduna, kus on tagatud igapäevane hooldus, arendustegevused ning võimalikult iseseisev elu. Haraka Kodusse on ehitatud hooned: peamaja, üks kolme boksiga ridaelamu ja peremaja. Ehitus valmis Sotsiaalministeeriumi ja EAS-ist saadud ESF vahenditest.

Juhatuse liikmetele on makstud 2022. a. 17 024 eurot juhatuse liikme tasusid.

2022. a. pakkus SA Haraka Kodu erihoolekandeteenust 27raske- ja sügava ning liitpuudega noorele. Klientidel on riigi rahastus, toetused KOV-delt ning eestkostjatelt.

2022. a. tegeldi järjepidevalt puudu olevate töötajate leidmise ja ületundide vähendamisega. Samuti töötati teenuse parendamise ja kvaliteedi tõstmise nimel, tõsteti töötajate töötasusid. Jätkati töötajate motiveerimist läbi terviseedenduse ja ühiste õppepäevade. Noortele toimusid igal kuul erinevad üritused. Enamik personalist läbis kohustusliku koolituse. Täidetud on massööri ja muusikaõpetaja ametikoht. Jätkus koostöö rehabilitatsiooniasutusega.

2022. a. teostati kõik vajalikud hooldused tuletõrjesüsteemile, pumbajaamale, küttesüsteemile, ventilatsioonile, biojaamale, valve- ja videosüsteemidele.

Teostati vajalikke remonditöid, osteti uus biojaama pump. Uuendati majades mööblit ning majapidamistehnikat. Plaanitud peremajaremont ei teostunud.

Sihtasutus on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

2023 a. on kavas tõsta töötajate töötasusid. Tähelepanu on suunatud peremajade välitöödele kasutades toetajate abi. Vajalikud hooldused, sisetööd ja tehnika ostmine on planeeritud Haraka Kodu eelarve vahenditest. Seoses uue tegevjuhi tööle asumisega uuendatakse asutuse dokumentatsiooni, korraldatakse jätkuvalt töötajate koolitusi ja noortele arendavaid üritusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.