MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 549 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommentee

MÄRJAMAA VALLA SPORDIKESKUS SA hetkeolukord

Juba 549 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 134 korda.

Tegevusaruanne 2022

SA Märjamaa Valla Spordikeskuse tegevuse peamine eesmärk on Märjamaa valla spordielu juhtimine, spordiobjektide haldamine-arendamine ning uute spordiobjektide rajamine. Sihtasutuse asutajaks on Märjamaa Vallavalitsus.

Spordielu juhtimine toimub läbi võimaluste loomise ja arendamise, sündmuste korraldamise ning spordiobjektide haldamise. Sihtasutus asub

Märjamaa Spordihoones ja lepinguga haldab Märjamaa Terviserada. Lisaks on vaja korras ja avatud klientidel hoida 2022 aastal renoveeritud

Märjamaa staadion koos mini liivaväljakuga.

2022 aastal Sihtasutuse juhtimises ja tööjõupoliitikas suuri muutusi ei toimunud ja nõukogu jätkab kolme liikmelisena. 2022.aastal maksti juhatuse liikme tasu summas 29 800 eur ja tasu nõukogu liikmetele summas 900 eur.

Tegevustest sai läbiviidud järgmised suuremad üritused:

Võrkpalliturniir).

(cid:127) Märjamaa Valla neliürituse esimene etapp ja Märjamaa valla MV suusatamises. Võistlustes said osa kokku 42 võistlejat.

(cid:127) Toimus Jüriöö jooks ja tegemist on Märjamaa valla traditsioonilise sündmusega. Tegemist on sportliku võistkondliku spordiüritusega millest võttis osa kokku 7 võistkonda. Kokku 42 osalejat.

(cid:127) Rattaspordi ja värskes õhus liikumise propageerimiseks korraldatud Märjamaa MV jalgrattakrossi võistlus, Varbola linnamäel. Kokku osales võistlusel 61 osalejat, kellest Märjamaa MV osales 11 noort ja 18 täiskasvanut võistlejat.

(cid:127) Traditsiooniline Märjamaa Päevade raames toimuv Märjamaa Spordipäev on eelkõige noorte liikumisharjumuste propageerimise ja täiskasvanute koostegemise traditsioone hoidev spordiüritus. Osales kokku 96 eelkooliealist last, 48 kooliealist last ja erinevatel spordialadest võttis osa 180 täiskasvanut.

(cid:127) Märjamaa 38 alevijooks on pikaajalise traditsioonide jätkamine ja üritus on suunatud liikumisharrastuse ja koostegemise propageerimisele.

Jooksvõistlustel osales rekordiliselt 561 osavõtjat.

(cid:127) Märjamaa MV ujumises. Osavõtjate arv 58. osalejat.

Märjamaa Vallavalitsus toetas sihtasutuse tegevust: - eelarvet summas 144 400 eurot, - sündmuste/võistluste korraldamist summa 6518 eurot, - kaasfinantseerimise toetus ronimisseina sotusel 4 200 eurot, - põhivara soetuse sisendkäibemaksu korrigeerimise katteks 33 129 eurot 2023.aastal jätkatakse spordikorralduslike tegevustega. Investeeringuid planeeritud ei ole.

2023 aasta tegevuseesmärgid: (cid:127) Liikumis - ja tervisespordiharrastuse propageerimine. Erinevate liikumisharrastuste propageerimine ja võimaluste laiendamine.

(cid:127) Spordi – ja liikumisharrastuse ürituste korraldamine.

(cid:127) Järta Terviseraja ja Märjamaa staadioni haldamine ja korrastamine ning aktiivsete tegvuste organiseerimine.

Koostas: Mart Tilk

Juhatuse esimees 2022 2021

Maksevõime üldine tase ehk lühiajalise võlgnevuse kattekordaja 0,89% 0,85%

Varade rentaablus (ROA) 13,25% -3,29%

Omakapitali rentaablus (ROE) 13,67% -3,40%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kodulookonverents

Märjamaa rahvamaja kinosaalis kodulookonverents 25. veebuaril. Rohkem informatsiooni:  marjamaa_kodulookonverents_2024
The post Kodulookonverents appeared first
marjamaaspordikeskus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.