APC ENDOWMENT SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

APC ENDOWMENT SA hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

APC Endowment SA ehk Arvo Pärdi Keskuse Sihtkapitali sihtasutus on asutatud Michael Pärdi, Nora Pärdi ja Arvo Pärdi poolt 2021. juunis.

Sihtkapitali eesmärk on tagada Arvo Pärdi Keskusele püsiv sissetulekuallikas – selle iga-aastaste väljamaksetega toetatakse keskuse põhitegevusi Arvo Pärdi loomingu aluseks olevate väärtuste ja intellektuaalse pärandi hoidmisel. Sihtkapitali fond moodustub põhiliselt annetustest ja kasvab tänu kapitali investeerimistegevusele.

APC Endowment SA 2022. aastal tehtud töö oli eelkõige administratiivne, seotud sihtkapitali funktsioonide käivitamise ja esmaste kontaktide loomisega.

Ülevaatlik loetelu 2022. aasta tegevustest: l Tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja kandmine n Vajaliku dokumentatsiooni kogumine ja esitamine n Avalduse vormi täitmine l Kodulehe www.apc-endowment.com loomine n Sisu koostamine n Fotomaterjali valimine n Toetaja tsitaadi kooskõlastamine l KBFUS fondiga liitumine n Vajaliku dokumentatsiooni kogumine ja esitamine n Avalduse vormi täitmine l Kohtumine potentsiaalsete toetajatega Rootsis l Läbirääkimised LHVga n Investeerimisstrateegia l APC Endowment logo ja muu turundusmaterjali tellimine n Sisu koostamine n Kujunduse tellimine l Esimeste annetajate Evan ja Christina Sharp’i võõrustamine Arvo Pärdi Keskuses n Sihtkapitali toetajate seina avamine n Veel kahe potentsiaalse toetaja l APCE ja APK Ühiste kavatsuse kokkuleppedokumendi koostamine ja allkirjastamine l 4 kvartaalset nõukogu koosolekut

Aastal 2023 on plaanis jätkata sihtakpitali tööks vajalike erinevate sisekorradokumentide nagu investeerimisdeklaratsioon ja raamatupidamise sise-eeskirja koostamist, luua aktiivselt uusi kontakte, ehitada üles võrgustikku ja kohtuda olemasolevate toetajatega Rootsis, USAs ja mujal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.