STRONGPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2019. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.Hanke osakaal moodustas STRONGPARTNE

STRONGPARTNER OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >
Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2019. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Hanke osakaal moodustas STRONGPARTNER OÜ käibest 1/11. Riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes väga hullusti tunda ei annaks, aga pingutama mujal sunniks ikka.

STRONGPARTNER OÜ on üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 1 korral.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 51,7% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Autoklaasid

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

STRONGPARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

StrongPartern OÜ tegeles majandusaastal oma põhitegevusaladega, milleks on autoremondi teenused, ehituseadmete rent ja ehitusprojektide juhtimine.  Aruandeaasta
ssb.ee
StrongPartern OÜ tegeles majandusaastal oma põhitegevusaladega, milleks on autoremondi teenused, ehituseadmete rent ja ehitusprojektide juhtimine. Aruandeaasta müügituluks kujunes 1,7 miljonto eruot, ning aasta tulemiks 898 tuhat eurot. Ettevõtte tegevus toimus 100%-liselt Eestis. Keskmine töötajate arv aastal 2022 oli 5 inimest, kellele arvestati töötasusid summas 53 860€, lisandusid sotsiaalmaksud summas 19 771€. Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmetasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.