HAAP CONSULTING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2019, mil võideti kõige suuremas summas hange

HAAP CONSULTING OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2019, mil võideti kõige suuremas summas hange "Suhtekorraldusteenuse tellimine", kogumaksumusega 87 000 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2019. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal HAAP CONSULTING OÜ käibest aga tervelt 100%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on HAAP CONSULTING OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 4 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Turundusteenused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

HAAP CONSULTING OÜ tegevusaruanne 2022

Haap Consulting on konsultatsiooniettevõte, mis tegeleb rahastustaotluste kirjutamise, analüüside ja uuringute teostamise, kommunikatsiooniteenuse osutamise nin
ssb.ee
Haap Consulting on konsultatsiooniettevõte, mis tegeleb rahastustaotluste kirjutamise, analüüside ja uuringute teostamise, kommunikatsiooniteenuse osutamise ning strateegiate sõnastamisega. Haap Consultingul on pikk kogemus nii erasektoris, avalikus sektoris kui vabaühenduste juures. Ettevõttel on täna kontorid nii Tallinnas kui ka Tartus. 2022. aasta müügitulu ja kasum suurenesid märkimisväärselt võrreldes eelmise majandusaastaga seoses uute töötajate palkamise ja laienemisega. 2022. keskenduti ettevõtte siseste tööprotsesside arendamisele.

Vene keelt kõnelevate erivajadusega inimeste kodukohanduse uuring

Viisime 2023. aastal läbi uuringu nimega „Venekeelsete erivajadustega inimeste osalemine ja kogemus 2014–2020 a ÜKP fondide rakenduskava meetme 2.5 tegevuses “P
haap.ee

Aitasime DriveXil kaasata RUPi väikeprojektide voorust 150 tuhat eurot

DriveX on AI-põhist sõidukite välise seisukorra tuvastusrobotit arendav Eesti tehnoloogiafirma. Sõidukite pidev ülevaatus ja kontrollimine on vajalik paljudes s
haap.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.