ALFA PROPERTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ALFA PROPERTY OÜ juhatuse liige Jaanus Mikk rääkis ERR-ile, et juba aasta otsa on seal infrastruktuuriga tegeldud.

ALFA PROPERTY OÜ planeerib hobused Sauele saata ja hipodroomile elurajooni ehitada

ALFA PROPERTY OÜ juhatuse liige Jaanus Mikk rääkis ERR-ile, et juba aasta otsa on seal infrastruktuuriga tegeldud. "See, mis meil detailplaneeringuga oli kehtestatud ja sisse joonistatud, on praeguseks hetkeks ajast ja arust. Kaasajastame neid, aga iga projekteerimise protsess ja kooskõlastamised võtavad mingi aja," selgitas ta. Meie vaatame aga kuidas on mehe firmal vahepeal läinud. ALFA PROPERTY OÜ alustas peaaegu 20 aastat tagasi, mil juhatuse liige Jaan Manitski selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 3 aastat. Osaühingu valdkond on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Samas valdkonnas (EMTAK 68201) on tegutsevaid ettevõtteid 2018. aasta seisuga kokku 6541 tükki, kes annavad tööd kokku 7651-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on ca 1,71 miljardit eurot. Viimase kahe aasta jooksul on ALFA PROPERTY OÜ jäänud 50 694 euroga kahjumisse, tehes seejuures käivet kokku 347 540 eurot. Firma finantsnäitajatest saate veelgi detailsema ülevaate, kui proovite tasuta Inforegistri täislahendust.

ALFA PROPERTY OÜ juhatuse liikmed

Jaanus Mikk alustas äritegevusega juba 22 aastat tagasi, olles tol ajal 34 aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 27 ettevõtet, millest täna on 17 ettevõtte juhatuses ja 12 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Jaanus Mikku (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 581 533 eurot
  • Käibed kokku: 7 318 415 eurot
  • Kasumid kokku: 44 342 eurot
  • Töötajad kokku: 89
  • Suurim palgamaksja: RAPID SECURITY OÜ
  • 2018 aasta prognooskäibed kokku kõikides: 4 986 000 eurot
Jaanus Mikku juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam NARVA GATE OÜ. Seda ettevõtet juhib 4 juhatuse liiget, kes annavad tööd 6-le inimesele ja teevad käivet 1,17 miljonit eurot (2018. aasta prognoos). Jaanus oli selles ettevõtes juhatuse liige 11 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 3 kuud. Viimati lahkus Jaanus Mikk 10 aastat tagasi ettevõttest DENTAL STAFF OÜ, jõudes juhtida seda ettevõtet 4 aastat. Ettevõte on tänaseks Äriregistrist kustutatud. Jaanus Mikk on ka prokurist ettevõttes NARVA GATE OÜ, mis tegeleb valdkonnas: Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. NARVA GATE OÜ käive oli 2017 aastal keskmiselt 92 861 eurot kuus. Jaan Manitski alustas äritegevusega juba 23 aastat tagasi, olles tol ajal 54-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 14 ettevõtet, millest täna on 10 ettevõtte juhatuses ja 9 neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Jaan Manitski (kõik seotud ettevõtted) varad ja finantsid 2017. aastal
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 73 139 eurot
  • Käibed kokku: 29 589 eurot
  • Kahjumid kokku: 36 166 eurot
  • Töötajad kokku: 15
  • Suurim palgamaksja: VIINISTU KULTUURI-JA KONVERENTSIKESKUS OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes 534 000 eurot
Jaan Manitski juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam KALEVI VEEKESKUS OÜ. See firma annab tööd 98-le inimesele ja teeb käivet 2,09 miljonit eurot (2018. aasta prognoos). Jaan oli selles ettevõtes juhatuse liige 6 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 8 kuud.  Jaan Manitski on ka asutaja ettevõttes EESTI MÄLU INSTITUUT SA. Loe lähemalt ERR-i vahendusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ALFA PROPERTY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Alfa Property kanti äriregistrisse 1999.a.  Osaühingu peamiseks tegevusalaks on kinnisvaratehingud, kinnisvara haldamine ja arendustegevus. Ettevõte arendab
ssb.ee
OÜ Alfa Property kanti äriregistrisse 1999.a. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on kinnisvaratehingud, kinnisvara haldamine ja arendustegevus. Ettevõte arendab Tallinnas Paldiski maanteel asuvat kinnistut, millel hetkel asub Tallinna Hipodroom. 2012 aastal võeti Tallinna Linnavalitsuse poolt lõplikult vastu ala äri- ja elamumaa detailplaneering. 2015 aastast alates on tegeletud aktiivselt läbirääkimistega erinevate arendajate ja ehitusettevõtjatega. Koostöös Reterra Estate OÜga on asutatud Hipodroomi Development OÜ, et arendada detailplaneeringu positsioone 15, 16 ja 17 kokku 18 tuhat m2.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.