NJZ BALTIC ENTERPRISES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eestlane on töökas rahvas ja Paap Suurmaa (71), Hannes Rosin (39) ning Liis Männiste (37) on ilmselgelt ühed töökaimad meie hulgast. 

Võtkem näiteks Paap Suu

Ainult 3 inimest on olnud kokku enam kui 20 000 ettevõtte juhatuses

Eestlane on töökas rahvas ja Paap Suurmaa (71), Hannes Rosin (39) ning Liis Männiste (37) on ilmselgelt ühed töökaimad meie hulgast.  Võtkem näiteks Paap Suurmaa – väärikas eas meister , kes müttab ärimaastikul juba taasiseseisvumise ajast alates ja on olnud kokku umbkaudu 9400 ettevõtte juhatuses. Täna on ta tegev 50 ettevõtte juures, kuid mehe ramm pole kaugeltki raugenud ning justkui selle tõestuseks asutas ta 30. jaanuaril 2018 lausa 12 ettevõtet korraga. See on aga tühiasi sellise kaliibriga mehe jaoks, kes võib vabalt ka 40 ettevõtet päevas asutada.  Vanameistri kõrval ei pea aga mitte üks raas häbi tundma ka tükk maad noorem mees – Hannes Rosin, kelle juhtimise all on olnud umbes 7900 ettevõtet. Koos Ott Männiste ja Kristjan Rosinaga juhitakse ettevõtet WASP PROJECT OÜ, mille ainus eesmärk ongi tulistada ettevõtteid turule nagu kuulipildujast. On täiesti arusaadav, et säärase töökoorma all (ja ilma töötajateta) ei jää inimestel aega majandusaasta aruandeidki esitada (need esitamata alates 2012. aastast) ja seetõttu ei hakka Äriregister ka usinaid töömesilasi kiusama ning ettevõte on tänini sundkustutamata.  Liis Männistel on ette näidata küll vaid 4000 ettevõtet, kuid selle eest on tal WASP PROJECT OÜ-st enam töötajaid. A-FIRMAD OÜ on uhkeks tööandjaks ühele hingele, kes keskmiselt 240 euro suuruse brutopalga eest roppu moodi ettevõtteid valmis vehib.  Siia juurde sobib hästi ära mainida, et seotud ettevõtete arvu poolest Eesti TOP 100 juhatuse liiget juhivad või on juhtinud Eestis kokku umbes 100 000 ettevõtet.  Ei tea nüüd, kas soovida hoogu juurde?  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.