ADAUR GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Maa-ameti andmetel oli 2018 III kvartalis Eesti korteritehingute rahaline käive 378 miljonit eurot. See on väga napilt 0,1 protsenti eelmise aasta vastavast näi

ADAUR GRUPP OÜ: kinnisvararalli võtab hoogu maha

Maa-ameti andmetel oli 2018 III kvartalis Eesti korteritehingute rahaline käive 378 miljonit eurot. See on väga napilt 0,1 protsenti eelmise aasta vastavast näitajast enam. Korteritehingute käibe kasvu pidurdumine näitab, et pole sugugi võimatu, et korteriturg võtab viimastele aastatele omase olnud kiire kasvutempo maha. 2018 III kvartalis oli kogu Eesti korteritehingute arv aastatagusest 4,2 protsenti allpool, kirjutab Tõnu Toompark ADAUR GRUPP OÜ koostatud kinnisvaraturu ülevaates. Kogukäivet mõjutav tegur hind siiski tõusis. Eesti korteritehingute ruutmeetri hind oli 2018 III kvartalis 1183 eurot ruutmeeter ehk mullusest 2,6 protsenti kõrgemal. See on viimase 8 kvartali kõige väiksem hinnatõusu näitaja. ADAUR GRUPP OÜ alustas peaaegu 17 aastat tagasi, mil juhatuse liige Tõnu Toompark selle asutas, omades selleks ajaks ettevõtluskogemust ligikaudu 2 aastat. ADAUR GRUPP OÜ valdkond on kinnisvarabüroode tegevus. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 1 071 ettevõtet, kes annavad tööd kokku 1 062 inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on 70,33 miljonit eurot.

ADAUR GRUPP OÜ varad ja finantsid 2017. aastal:

  • Kasumimarginaal: 101 protsenti
  • Töötajate arv vähenes 1 töötaja võrra
  • Käive langes: 3 protsenti
  • Finantshinnang: Hea
Viimase nelja aasta jooksul on ettevõte teeninud omanikutulu 416 000 eurot, tehes selleks käivet kokku 490 040 eurot.

ADAUR GRUPP OÜ juhatus

ADAUR GRUPP OÜ juhatuse liige Tõnu Toompark alustas äritegevusega juba 18 aastat tagasi, olles tol ajal 25 -astane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 7 ettevõtet, täna on ta 4 ettevõtte juhatuses ja kõik neist on aktiivse majandustegevusega (sh.käibemaksukohuslased). Tõnu Toompark on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Kinnisvarabüroode tegevus
  • Muude ettevõtjate ja tööandjate organisatsioonide tegevus
  • Muu mujal liigitamata koolitus
  • Kodanikuõiguste kaitse ja eestkoste; teatud elanikegrupi huvide kaitse
  • Ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine
  • Hoonete ja üürimajade haldus
Tõnu Toomparki juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 26 725 eurot
  • Käibed kokku: 307 391 eurot
  • Kasumid kokku: 143 739 eurot
  • Töötajad kokku: 4
  • Suurim palgamaksja: EESTI OMANIKE KESKLIIT MTÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes 162 000 eurot
Tõnu Toompark juhitud endistest ettevõtetest, on täna kõige edukam KINNISVARAKOOL OÜ. Seda ettevõtet juhib 1 juhatuse liige, kes annab tööd 3-le inimesele ja koos teevad nad selle aasta prognoosi kohaselt käivet 53 000 eurot. Tõnu oli selles ettevõtes juhatuse liige 7 aastat tagasi, juhtides tol ajal ettevõtet kokku ligikaudu 3 aastat. Viimati lahkus Tõnu Toompark 3 aastat tagasi ettevõttest TALLINN, NÕMME TEE 30A KÜ, jõudes juhtida seda ühistut 7 aastat. Tõnu Toompark on nõukogu liige ettevõttes RIIGI KINNISVARA AS, mille käive oli 2017. aastal keskmiselt 8,9 miljonit eurot kuus. Kõikidest Eestis tegutsevatest kinnisvarafirmadest saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ADAUR GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  OÜ Adaur Grupp peamiseks tegevusalaks on kinnisvara-alased konsultatsioonid ja kinnisvara haldamine ning rent.  Ettevõte Adaur Grupp OÜ omab 100%
ssb.ee
Sissejuhatus OÜ Adaur Grupp peamiseks tegevusalaks on kinnisvara-alased konsultatsioonid ja kinnisvara haldamine ning rent. Ettevõte Adaur Grupp OÜ omab 100% ettevõttest Kinnisvarakool OÜ 2022. a. tegevus möödus kinnisvara-alaste konsultatsioonide aktiivse müügi tähe all. 2022. aastal on plaanis samade tegevustega jätkata. Tulud, kulud, kasum Aruandeaastal oli Adaur Grupp OÜ müügitulu 182 tuhat eurot, müügitulust 100% oli müük Eestis. OÜ Adaur Grupp brutokasumiks kujunes 87 tuhat eurot. Personal Osaühing Adaur Grupp majandusaastal maksti töötajatele 2 tuhat eurot koos maksudega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.