EKOVIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Poolsada Kohtla-Järve korteriühistut esitas linnavalitsusele vaide, kus leitakse, et järsk prügiveo hinna tõus ei lähtu linnaelanike heaolust ning linnavalitsus

EKOVIR OÜ: prügikuningas tõstab tasusid ja kasvatab maksuvõlga

Poolsada Kohtla-Järve korteriühistut esitas linnavalitsusele vaide, kus leitakse, et järsk prügiveo hinna tõus ei lähtu linnaelanike heaolust ning linnavalitsuse otsus nõustuda sellega on jäätmevedaja põhjendamatu nuumamine, kirjutab Äripäev. Hindu tõstis järsult EKOVIR OÜ , mis on prügi vedamisega tegelenud viimased 15 aastat. Viimased kuu aega on ettevõttel probleeme ka käibemaksu tasumisega. EKOVIR OÜ valdkond on tavajäätmete kogumine. Samas valdkonnas tegutseb 2018. aasta seisuga kokku 57 ettevõtet, kes annavad tööd kokku 1 316-le inimesele ja kogu sektori tänavune käibeprognoos on 103,38 miljonit eurot. EKOVIR OÜ on ettevõte, mille käive moodustab 2018. aastal turuosast 6 protsenti.

EKOVIR OÜ varad ja finantsid 2017.aastal

  • Töötajate arv suurenes 2 töötaja võrra
  • Deklareeritud käive: 5,8 miljonit eurot
  • Maksuvõlg: 191 931 eurot
2017. aasta majandusaasta aruanne on veel esitamata. 2016. aastal jäi firma 5 miljoni euro suuruse käibe juures kasumisse 104 228 euroga. Viimase viie aasta jooksul on osaühing teeninud omanikutulu 2 miljonit eurot, tehes selleks käivet kokku 19,6 miljonit eurot.

EKOVIR OÜ juhatus

EKOVIR OÜ juhatuse liige Igor Safajev alustas äritegevusega juba 6 aastat tagasi, olles tol ajal 27-aastane. Kokku on ta aastate jooksul juhtinud 4 ettevõtet, täna on ta 2 äri eesotsas. Igor Safajev on tegutsenud või tegutseb valdkondades:
  • Tavajäätmete kogumine
  • Maastiku hooldus ja korrashoid
Igor Safajevi juhitavate ettevõtete varad ja finantsid 2017. aastal:
  • Aktiivsete ettevõtete tööjõumaksud kokku: 750 371 eurot
  • Töötajad kokku: 85
  • Suurim palgamaksja: EKOVIR OÜ
  • 2018. aasta prognooskäibed kokku kõikides ettevõtetes 5,9 miljonit eurot
Viimati lahkus Igor Safajev 3 aastat tagasi ettevõttest HEAKORRASTUS AS, jõudes juhtida seda ettevõtet 2 aastat. Firma käekäigust saab eriti hea ülevaate, kui kasutada Inforegistri täislahendust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.