TRENTON INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Üle 14 aasta vanuse TRENTON INVEST OÜ pankrotimenetlus on jõudnud lõpule ning kopsakaid summasid peavad korstnasse kirjutama nii riik kui ka võlausaldajad.

J

Pankrotis TRENTON INVEST OÜ viis endaga hauda hunniku riigi ja võlausaldajate raha

Üle 14 aasta vanuse TRENTON INVEST OÜ pankrotimenetlus on jõudnud lõpule ning kopsakaid summasid peavad korstnasse kirjutama nii riik kui ka võlausaldajad. Juba pikemat aega pankrotihaldur Martin Krupp'i käes olnud ettevõttel jäi riigile tasumata 352 689 euro eest makse ning ametlikest teadaannetest selgub, et oma rahadest pidid suu puhtaks pühkima ka hulk võlausaldajaid, kellele TRENTON INVEST OÜ oli aegade jooksul jäänud võlgu kokku üle 90 000 euro. Firma maksuvõlg pärineb ajast, mil ettevõtet juhtis üks Peeter, kes tänaseks on ettevõtlusest lahkunud. Sündmuste selline kulg sai alguse juba peaaegu 8 aastat tagasi ning kurval lool ei paista olevat mingit leevendavat hõbeäärist ega lohutavat külge. Võlausaldajad võivad muidugi veel esitada määruskaebuse, kui nad on esitanud menetluse lõpetamise avalduse vastu vastuväite vastavalt Pankrotiseadusele. Aastaid veninud loo puhul ei ole tõenäoliselt sellel enam siiski mingit mõtet - raha nii kui nii enam tagasi ei ole kuskilt võimalik võluda. Summad on aga muljetavaldavad ja mõtlemapanevad. Eks apsakaid juhtub paljudel aga kõige olulisem on alati oma äripartneritel silma peal hoida sest kunagi ei või teada, millal kellelgi hakkab viltu vedama ning arved jäävad tasumata. Seetõttu tasub proovida ka Inforegistri täislahendust, mis selle tülika ja samas delikaatse asja väga lihtsaks teeb.   • Kes on pankrotis?    Kontrolli Eesti Võlausaldajate Liidu lehelt!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.