PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH on põllumajandusühistu, mille liikmed on teravilja- ja rapsikasvatajad üle Eesti. Eelemise aasta lõpus on äri kohe eriti hästi läi

PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH: põllumehel ei veagi alati viltu

PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH on põllumajandusühistu, mille liikmed on teravilja- ja rapsikasvatajad üle Eesti. Eelemise aasta lõpus on äri kohe eriti hästi läinud- kolme kuuga müüdi saaki 23 miljoni euro eest.
  • Asutatud: 2005. aasta
  • Käive 2016. aastal: 53  miljonit eurot
  • Käive 2017. aastal: 64 miljonit eurot
  • Töötajate arv: 33 inimest
  • Juht: Meelis Annus
Tegemist on Eesti suurima ühistuga, mis oma liikmeid esmalt seemnete, väetiste ja taimekaitsevahenditega varustab ja pärast nende poolt toodetu rahaks teeb. Nukker stereotüüp on see, et põllumehel veab alati viltu. Sama lugu jutustab ka PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH 2016. aasta majandusaasta aruanne, kus räägitakse, kuidas talv oli ebastabiilne, kevadel olid põldudel lombid, varajasele kevadkülvile järgnes aga põud. Suvi oli tol aastal jälle taimekahjurite paljunemisele soodne. Nukker, kas pole? Ometi ei suuda alaliselt kehv ilm kõike tuksi keerata, eelmise aasta lõpus on ühistul kohe eriti hästi minema hakanud.  Käive kasvas 2017. aasta viimases kvartalis naksti 23 miljoni euroni. Tänu sellele on ka aastane käive varasemaga võrreldes korralikult kasvanud. PÕLLUMEESTE ÜHISTU KEVILI TÜH 2010. aastal oli aastane käive vaid 18 miljonit. Ehk siis on 8 aasta tubli tööga rühitud järjest ülesmäge. Edu ka edaspidiseks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.