SIGNOMER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?





VIINABÖRS OÜ tegeleb alkoholi müügiga ja on verinoore ettevõtte kohta teinud väga tubli käibe. Ilmselt ei ole aktsiisitõusud mitte kõigi alkoholikaupm

VIINABÖRS OÜ: raha voolab kui küllusesarvest

VIINABÖRS OÜ tegeleb alkoholi müügiga ja on verinoore ettevõtte kohta teinud väga tubli käibe. Ilmselt ei ole aktsiisitõusud mitte kõigi alkoholikaupmeeste rõõmu suutnud rikkuda ning mõne käsi käib väga hästi.
  • Asutatud 2016. aasta augustis
  • 2017. aasta käive: 1,1 miljonit eurot
  • Töötajate arv: 11
  • 2017. aastal tasutud tööjõumaksud: 12 559 eurot
Jaanuaris tekkis VIINABÖRS OÜ-l küll maksuvõlg 13 292 eurot, mis on tänaseks kenasti kustutatud. Võlg maksuameti eest pani korraks võbelema ka ettevõtte Krediidiskoori. Ettevõte on oma tegevusalaks märkinud jookide jaemüügi spetsialiseeritud kauplustes, majandustegevuse registris on aga välja toodud, et olemas on ka luba alkohoolseid jooke hulgi müüa. Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski on sotsiaalmeedia postituses maksutõuse põhjendanud sellega, et tegemist on sektoriga, mis teenib kasu Eesti inimeste tapmise pealt. VIINABÖRS-i juht Kaire Kreegimäe'd võib vist lohutada Piibli sõnadega: „Mine söö rõõmuga oma leiba ja joo rahuliku südamega oma veini, sest Jumal on juba ammu su teod heaks kiitnud!“ (Koguja 9:7)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.