OTEPÄÄ OSKAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2013, mil võideti kõige suuremas summas hange

OTEPÄÄ OSKAR OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2013, mil võideti kõige suuremas summas hange "Toiduainete hankimine Tartu Kutsehariduskeskusele 2014-2015 aastaks", kogumaksumusega 38 641 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2013. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal OTEPÄÄ OSKAR OÜ käibest 1/14. Riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes väga hullusti tunda ei annaks, aga pingutama mujal sunniks ikka.

Kokku on OTEPÄÄ OSKAR OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 3 korda.

Kõige selle juures on kahjuks ka tegu küsitava partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 49,9% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. See ettevõte pole jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi. Pole ka kuulda, et oma äripartneritele kunagi külma oleks tehtud.

#ToiduJaPiimatoodeteTootmineJaPakendamine #Valgamaa #LihaTöötlemine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

OTEPÄÄ OSKAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Otepää Oskar on asutatud 1991. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on olnud seakasvatus ja jahutatud sealiha käitlemine ning müük.  Ettevõtte juhatus koosneb
ssb.ee
OÜ Otepää Oskar on asutatud 1991. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on olnud seakasvatus ja jahutatud sealiha käitlemine ning müük. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele tasu ei maksta. Ettevõttes töötas 2022.a.üks töötaja. 2022 aastal investeeringuid ei tehtud. 2022 aastal müügitulu suurenes võrreldes möödunud aruandeperioodiga. Majandustetegevus on orienteeritud sealiha käitlemisele ja müügile. Kaupa turustatakse üle Eesti.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.