ALMAR OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2008, mil võideti kõige suuremas summas hange

ALMAR OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2008, mil võideti kõige suuremas summas hange "Jõesuu infokeskuse ehitustööd", kogumaksumusega 235 607 eurot.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ALMAR OÜ käibest 1/21. Riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes väga hullusti tunda ei annaks, aga pingutama mujal sunniks ikka.

Kokku on ALMAR OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 6 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Tartumaa #EhitusJaRemodelleerimine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ALMAR OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Almar põhikiri on kinnitatud osanike üldkoosolekul 12. jaanuar 2011.a., tegevust alustati 01.09.2000.a.  Äriühingu ainuomanik juhatuse liige Margus Mal
ssb.ee
Osaühing Almar põhikiri on kinnitatud osanike üldkoosolekul 12. jaanuar 2011.a., tegevust alustati 01.09.2000.a. Äriühingu ainuomanik juhatuse liige Margus Malkus. Osaühingu osakapital on 2556 eurot, miinimumkapital 2556 eurot ja maksimumkapital 10 224 eurot. Osaühingu majandusaasta algab esimesel jaanuaril ja lõppeb kolmekümmne esimesel detsembril. Osaühingu tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud valuutakursside , intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Olulised sündmused 2022.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.