ENGLO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2015, mil võideti kõige suuremas summas hange

ENGLO OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2015, mil võideti kõige suuremas summas hange "Lõhkemasinad", kogumaksumusega 310 000 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2015. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ENGLO OÜ käibest aga tervelt 20%! Seda on üsna palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes annaks kindlasti tunda.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on ENGLO OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 8 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #TööriistadeJaMasinateTootmine #Elektroonikatööstus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ENGLO OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. jätkus tegevus juba aastatega väljakujunenud suundades, s.t. seadmete valmistamise ja pakkumisega kindlates tegevussuundades ja kindlale klientuurigrupi
ssb.ee
2022.a. jätkus tegevus juba aastatega väljakujunenud suundades, s.t. seadmete valmistamise ja pakkumisega kindlates tegevussuundades ja kindlale klientuurigrupile. Valmistati teekatte tasasuse indeksi IRI mõõteseadmeid, kaabli pikkuse mõõdikuid, portatiivseid deflektomeetreid, teehöövli tera ja buldooseri saha kaldemõõdikuid, distantsimõõterattaid, penetromeetreid, portatiivseid kaldemõõdikuid, lõhkamismasinaid, liinitestreid, radioaktiivse kiirguse mõõteseadmeid, veetaseme mõõteseadmeid, eriseadmeid jne. Arendustegevus toimus järgmistes valdkondades: n lõpetati teekatte tasasuse mõõteseadme

ENGLO OÜ toodang on Jaapanis nõutud kaup

Eestis mitukümmend aastat mitmesuguseid eriseadmeid tootnud  ENGLO OÜ  kiirguse mõõtmise taskuindikaator osutus Jaapanis Fukushima katastroofi ajal ihaldusobjek
ssb.ee
Eestis mitukümmend aastat mitmesuguseid eriseadmeid tootnud  ENGLO OÜ kiirguse mõõtmise taskuindikaator osutus Jaapanis Fukushima katastroofi ajal ihaldusobjektiks, kirjutab Äripäev. Seepärast vaatame, kuidas ettevõttel läinud on. ENGLO OÜ alustas peaaegu 23 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Karin Punning ja Toomas Sõmer , seda juhtima hakkasid.  ENGLO OÜ valdkond on mõõte-, katse- ja navigatsiooniseadmete tootmine. Samal alal tegutseb 2019. aasta seisuga kokku 41 ettevõtet, mis annavad tööd kokku 568-le inimesele ja kogu valdkonna tänavune käibeprognoos on  123,68 miljonit eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.