LÄÄNE TEED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2007, mil võideti kõige suuremas summas hange

LÄÄNE TEED OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2007, mil võideti kõige suuremas summas hange "Lääne maakonna riigimaanteede hoole ja säilitusremont aastatel 2007-2015", kogumaksumusega 16 247 984 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2015. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal LÄÄNE TEED OÜ käibest aga tervelt 58%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on LÄÄNE TEED OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 130 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab mõnel juhul riigikassasse makse rohkem või sama palju, kui on saadud müügikäivet riigihankel osalemisest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#EhitusJaRemodelleerimine #Asfalteerimistööd

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

LÄÄNE TEED OÜ tegevusaruanne 2022

Lääne Teed OÜ (registrikood 10879306) tegeles 2022.a. põhiliselt teede ehitusega, remondiga ja hooldusega. 2022 aastal võitsime ja sõlmisime järgmise perioodi P
ssb.ee
Lääne Teed OÜ (registrikood 10879306) tegeles 2022.a. põhiliselt teede ehitusega, remondiga ja hooldusega. 2022 aastal võitsime ja sõlmisime järgmise perioodi Pärnu Maakonna riigiteede hooldelepingu Transpordiametiga. Lepinguperiood kestab kuni 2028.a. Hetkel käimasolev leping lõpeb 2023. aasta sügisel. 2022 aasta müügitulu suurenes 24,55 protsenti võrreldes 2021 aastaga. Müügitulust tuli ca 60% tee-ehitus objektidelt ja ca 40% hoolduslepingutest. Suurimateks tellijateks olid kohalikud omavalitused Transpordiamet ja Eesti Raudtee. Kokku tehti töid 9,64 miljoni euro eest. Lisaks oli muid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.