MAGDALEENA TERVISEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2014, mil võideti kõige suuremas summas hange

MAGDALEENA TERVISEKESKUS OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2014, mil võideti kõige suuremas summas hange "Üldarstiabi osutamine 50161", kogumaksumusega 2 023 270 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2014. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal MAGDALEENA TERVISEKESKUS OÜ käibest aga tervelt 50%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on MAGDALEENA TERVISEKESKUS OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 3 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab mõnel juhul riigikassasse makse rohkem või sama palju, kui on saadud müügikäivet riigihankel osalemisest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #AmbulatoorseRaviKeskused #ÃœldarstiabiOsutamine

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

MAGDALEENA TERVISEKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Magdaleena Tervisekeskus kanti äriregistrisse 12.detsembril 2001. aastal. Majandustegevust alustati jaanuaris 2002.aastal.  Osaühingu tegevusalakdeks o
ssb.ee
Osaühing Magdaleena Tervisekeskus kanti äriregistrisse 12.detsembril 2001. aastal. Majandustegevust alustati jaanuaris 2002.aastal. Osaühingu tegevusalakdeks on esmatasandi arstiabi ja tervishoiuteenuste osutamine, konsultatsioonide osutamine ja koolitustegevus mittelitsenseeritud aladel. 2022.a. majandustegevus oli suunatud esmatasandi arstiabi ja tervishoiuteenuste osutamisele. Osaühingu perearstidel on 4 praksist. Oma tegevuseks vajalikke ruume rendib osaühing AS Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena tänava korpuses. Patsientidele vajalikke uuringuid ostab osaühing enamasti sama haigla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.