ZAPROO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2017, mil võideti kõige suuremas summas hange

ZAPROO OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2017, mil võideti kõige suuremas summas hange "Drupal kodulehtede arendus- ja hooldustööde ostmine raamlepinguga", kogumaksumusega 300 000 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2017. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ZAPROO OÜ käibest aga tervelt 100%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on ZAPROO OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 6 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 6,2% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #AndmeteAnalüüsHaldamineJaInternet #Disainibürood

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ZAPROO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  Zaproo OÜ alustas tegevust 2008.a. mais.  Tegevusalaks on IT teenused ja tarkvaraarendus.  Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Zaproo OÜ
ssb.ee
Sissejuhatus Zaproo OÜ alustas tegevust 2008.a. mais. Tegevusalaks on IT teenused ja tarkvaraarendus. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Zaproo OÜ müügitulu 1 035 484 eurot, kasvades aastaga 39%. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük. Zaproo OÜ müügitulust moodustas 16% eksport ja 84% müük Eestisse. Zaproo OÜ brutokasumiks kujunes 363 524 eurot, mis on 10% vähem kui eelmisel aastal. Kaupade ja teenuste kulud olid 671 960 eurot ja mitmesugused tegevuskulud 57 080 eurot, kasvades vastavalt 99% ja 2%. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 8 194 eurot. Zaproo OÜ

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.