HAMILTON GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2013, mil võideti kõige suuremas summas hange

HAMILTON GRUPP OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2013, mil võideti kõige suuremas summas hange "Veetrassi ehitustööd Peeri külas Kohtla vallas", kogumaksumusega 38 880 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2013. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal HAMILTON GRUPP OÜ käibest aga tervelt 26%! Seda on üsna palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes annaks kindlasti tunda.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on HAMILTON GRUPP OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 10 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet riigihangetel osalemistest. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Idavirumaa #EhitusJaRemodelleerimine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

HAMILTON GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus  Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitamine peatöövõtu ja projektijuhtimise meetodil, kaasnevateks tegevusaladeks on ka ehi
ssb.ee
Sissejuhatus Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitamine peatöövõtu ja projektijuhtimise meetodil, kaasnevateks tegevusaladeks on ka ehituse omanikujärelevalve ja raamatupidamisteenuse osutamine. Ehituse vallas on meie põhieesmärgiks ehitada klientide poolt soovitud hooneid ja rajatisi selliselt, et need rahuldaksid täielikult kliendi vajadusi ja ootusi ning vastaksid Eesti Vabariigis kehtestatud normatiivdokumentide nõuetele. Ehituse omanikujärelevalve tegemise käigus on meie eesmärgiks tagada Tellijale ehitusprojekti vastavust nõuetele, ehitatava ehitise vastavust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.