CITYSEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2008, mil võideti kõige suuremas summas hange

CITYSEC AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2008, mil võideti kõige suuremas summas hange "Kaitseriietuse ja erivahendite ostmine", kogumaksumusega 140 184 eurot.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal CITYSEC AS käibest aga tervelt 27%! Seda on üsna palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes annaks kindlasti tunda.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on CITYSEC AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 28 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 61,2% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #MuuJaemüük #Kaitsevarustus

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

CITYSEC OÜ tegevusaruanne 2022

Sarnaselt senise tegevusajaloole oli ka 2022-ndal aastal AS Citysec põhitegevusaladeks relvade, laskemoona, erivahendite jae- ja hulgimüük.  Nagu ka varasemalt
ssb.ee
Sarnaselt senise tegevusajaloole oli ka 2022-ndal aastal AS Citysec põhitegevusaladeks relvade, laskemoona, erivahendite jae- ja hulgimüük. Nagu ka varasemalt oli võtmeklientideks riigi jõustruktuurid, turvafirmad ja laskespordiga tegelevad ühingud. 2022.a. on ettevõte suurendanud oma tegevuses jaemüügi osakaalu. Antud tegevust toetab 2022.a. avatud kauplus senisest atraktiivsemas asukohas.. Hooajalisus firma tegevusvaldkondadele erilist mõju ei avalda. Samas ka eelnevatel aastatel toimub meil põhimüük teisel poolaastal. Arendame koostööd kaitsestruktuuridega, töötame välja ja täiendame

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.