ERICSSON EESTI AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2016, mil võideti kõige suuremas summas hange

ERICSSON EESTI AS: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2016, mil võideti kõige suuremas summas hange "Riigipilve rajamise ja käitamise kontsessioon.", kogumaksumusega 9 225 700 eurot. Hanke võitmine võimaldas vist rahulikumalt võtta, sest olulist käibekasvu see ettevõttele ei andnud.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ERICSSON EESTI AS käibest 1/714. Riigihankest saadava sissetuleku ära langemine käibes väga hullusti tunda ei annaks, aga pingutama mujal sunniks ikka.

Kokku on ERICSSON EESTI AS nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 38 korda.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes ise maksab aastas riigikassasse makse rohkem, kui on saanud müügikäivet kõikidest oma riigihangetel osalemistest kokku. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #BetooniKlaasiJaEhitusmaterjalideTootmine #InfoJaSideteenused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ERICSSON EESTI AS tegevusaruanne 2022

Üldine info  Ericsson Eesti AS (edaspidi „Ettevõte“) on Ericssoni kontserni 1996. aastal asutatud tütarettevõte, mille põhitegevusalad on  Ericssoni kontserni t
ssb.ee
Üldine info Ericsson Eesti AS (edaspidi „Ettevõte“) on Ericssoni kontserni 1996. aastal asutatud tütarettevõte, mille põhitegevusalad on Ericssoni kontserni toodete ja teenuste müük ning mobiilsideseadmete tootmine ja arendamine. Ettevõte kuulub Rootsis asuvale Telefonaktiebolaget LM Ericsson AB-le, kellel on Ericsson Eesti AS-s 100% osalus. Ericsson Eesti AS kannab edasi kontserni visiooni olla kommunikatsioonivaldkonna liider, luues maailma, kus inimestel on võimalik suhelda igal ajal ning igas kohas. Selleks on täna ettevõtte äristrateegia keskmes väärtuse loomine kolmes põhivaldkonnas:

Kuidas läheb pikalt üle miljardi eurose aastakäibega toimetanud ERICSSON EESTI AS-il?

Mullu kukkus Ericsson Eesti käive 33 protsenti, 815 miljoni euroni. Ettevõtte teatel oli käibelangusel peamiselt kaks põhjust. Esiteks, möödunud aastal toimus t
ssb.ee
Mullu kukkus Ericsson Eesti käive 33 protsenti, 815 miljoni euroni. Ettevõtte teatel oli käibelangusel peamiselt kaks põhjust. Esiteks, möödunud aastal toimus tooteportfelli vahetus ja uute toodete omahind on madalam. Teiseks, kontserni sees toimusid tarneahela logistilised muudatused, mistõttu Ericsson enam ei vahenda osa Eesti tooteid, kirjutab Postimees . Vaatame lähemalt, kuidas on ERICSSON EESTI AS -il läinud. ERICSSON EESTI AS alustas peaaegu 23 aastat tagasi, mil juhatuse liikmed Tiit Arro ja (tänaseks Eestis aktiivse ettevõtlusega lõpparve teinud) Ake, seda juhtima hakkasid.

ERICSSON EESTI AS: kas hiiglane on tõbine?

ERICSSON EESTI AS  kaotas mullu käibest kolmandiku ning kasum kukkus poole võrra. Ettevõtte maksudeklaratsioone vaadates on saatus ka sellel aastal tulemustest
ssb.ee
ERICSSON EESTI AS kaotas mullu käibest kolmandiku ning kasum kukkus poole võrra. Ettevõtte maksudeklaratsioone vaadates on saatus ka sellel aastal tulemustest hea tüki ära hauganud. Asutatud: 1995. aastal Juhid: Lars Göran Ottosson , Andrus Durejko Töötajate arv: 1 513 inimest Käive 2017. aastal:  815 miljonit eurot Käibe lagus aasta varasemaga võrreldes:  32 protsenti Tõsi on muidugi ka see, et enam kui 800 miljonit eurot käivet on  vägagi mõnus tulemus, trend on aga selge. Ettevõtte käive pole olnud alla miljardi euro viimased 7 aastat, kirjutasime kevadel. 

ERICSSON EESTI AS on sama ebatavaline kui päikeseline jaanipäev

Miljardikäibega ettevõte on Eestis sama haruldane nagu päikeseline jaanipäev.  ERICSSON EESTI AS  on taolise vägiteoga aga viimased 7 aastat hakkama saanud.
ssb.ee
Miljardikäibega ettevõte on Eestis sama haruldane nagu päikeseline jaanipäev.  ERICSSON EESTI AS  on taolise vägiteoga aga viimased 7 aastat hakkama saanud. Käive 2017. aastal: 1 359 miljonit eurot Töötajate arv 2017. aastal: 1 546 inimest Tasutud tööjõumaksud 2017. aastal: 13,8 miljonit eurot Hinnanguline keskmine brutokuupalk*: 1 400 eurot kuus Gigandiks olemisel on ka omad varjuküljed, sest kui eelmisel aastal elektroonikaseadmete eksport pettumuse valmistas, pöörasid meie analüütikud oma kurjad pilgud just ERICSSON EESTI ASi poole. Juttu oli koguni kunagise hiiglase

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.