IRBIS KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2017. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.Hanke osakaal moodustas IRBIS KONSUL

IRBIS KONSULTATSIOONID OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >
Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2017. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Hanke osakaal moodustas IRBIS KONSULTATSIOONID OÜ käibest aga tervelt 51%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – IRBIS KONSULTATSIOONID OÜ on üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 1 korral. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 10,7% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Läänevirumaa #Juhtimiskonsultatsioonid #EhitusJaKinnisvarateenused

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

IRBIS KONSULTATSIOONID OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta käive jäi alla 20000€, kuna põhitöö Tartu ülikoolis võttis suurema aja ja energia. Peamiselt sai tehtud koolitusi Kodukandile ja korraldada Ida-Soom
ssb.ee
2022. aasta käive jäi alla 20000€, kuna põhitöö Tartu ülikoolis võttis suurema aja ja energia. Peamiselt sai tehtud koolitusi Kodukandile ja korraldada Ida-Soome Ülikoolile kursuse. Jätkasime jõudumööda uue Loobu seminarimaja ehitusega, kus lõpptulemus hakkab juba nähtav olema. Juhatuse liikmele 2022. aastal tasu ei makstud. Põhitöökohaga töötajaid ei olnud. Tapal, 29.juunil 2023 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.